Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τα μοιράστηκαν όλα Ολυμπος Γυμνού - Ταμυναϊκός 1-1

Σε ένα παιχνίδι με πολύ πάθος, δυνατές μονομαχίες αλλά και διαστήματα καλού ποδοσφαίρου Ολυμπος και Ταμυναϊκός ήρθαν ισόπαλοι με 1-1.
Οι γηπεδούχοι με σωστή αμυντική τακτική ήταν πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις ειδικά στο Α' ημίχρονο που εκτός του γκολ είχαν και 2 καλές ευκαιρίες  να πετύχουν δεύτερο τέρμα, ενώ στο Β' ημίχρονο πιέστηκαν από τον αντίπαλο οπισθοχώρησαν και προσπάθησαν να κρατήσουν το αποτέλεσμα.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα αλλά το καλό τους διάστημα ήταν στο Β' ημίχρονο που επιτέθηκαν περισσότερο και δημιούργησαν τις καλύτερες τους ευκαιρίες που πέρασαν όμως ανεκμετάλλευτες.
Στο 15' ο Πομαρές εκμεταλλεύτηκε  ασταθή απόκρουση του Σακκή από πλάγια θέση σούταρε αλλά ο τερματοφύλακας του Ολυμπου με δεύτερη προσπάθεια απέκρουσε.
Στο 20' ο Ολυμπος άνοιξε το σκορ όταν από εκτέλεση κόρνερ του Κηρύκου και κεφαλιά του Μπισμπικόπουλου η μπάλα στρώθηκε στον Ντούρμα που την έστειλε στα δίχτυα του Μητακίδη κάνοντας το 1-0.
Στο 27' ο Τόνυ βγήκε στην πλάτη της άμυνας πέρασε την μπάλα πάνω από τον Μητακίδη αλλά  πρόλαβε τελευταία στιγμή ο Μάλλιος και έδιωξε πριν ο επιθετικός του Ολυμπου την στείλει στα δίχτυα .
Στο 42' ο Αργύρης Σπύρος έχασε πολύ καλή ευκαιρία όταν από μπαλιά του Ντούρμα βρέθηκε απέναντι από τον Μητακίδη αλλά σούταρε άουτ.
Στο 43' ο Ταμυναϊκός έφτασε στην ισοφάριση όταν ο Κούτρας  σούταρε έξω από την περιοχή η μπάλα βρήκε στον Κηρύκο άλλαξε λίγο πορεία και κατέληξε πρώτα στο αριστερό δοκάρι και ύστερα στα δίχτυα του Σακκή 1-1.
Στο Β' ημίχρονο ο Ταμυναϊκός ανέβασε την απόδοση του και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 59' όταν ο Βρέττος σούταρε αλλά ο Μπισμπικόπουλος απομάκρυνε πάνω στην γραμμή του τέρματος και το δεύτερο σουτ του ίδιου παίκτη κατέληξε άουτ.
Στο 61' ο Κούτρα σούταρε από καλή θέση άουτ, στο 80' καλή προσπάθεια του Κρόκου και επικίνδυνο γύρισμα απομάκρυναν τελευταία στιγμή οι αμυντικοί  και στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πίεσαν τους γηπεδούχους που αμύνθηκαν σωστά και κράτησαν την ισοπαλία.
Διαιτησία: Βρακάς, Νέγρης - Κοντογιαννίδης.

Ολυμπος Γυμνού: (Κοντογιάννης Π).
Σακκή Αθ, Κιούσης (62' Μήτρου), Σακκής Ν, Ρουμπής, Μπισμπικόπουλος, Αργύρης Ηλ, Ντούρμας, Κηρύκος, Τόνυ (73' Κουτσαυλής), Αργύρης Σπ (46' Γιάγια), Βλάχος (87' Τσούμαρης).
 




Ταμυναϊκός: (Καρβέλης Γ).
Μητακίδης, Δήμου (46' Φωτόπουλος), Πιλάτης,
Μάλλιος, Κουτσαυλής, Αναστασίου Ι, Πομαρές (54' Κρόκος), Κούτρας, Λάμπρου (87'
Καρατζάς), Τσούτσης (73' Παριανός), Βρέττος.