Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αναγέννηση Μονοδρίου - ΑΟ Ν.Στύρων 1-2


Σε ένα δυνατό παιχνίδι που έγινε κάτω από συνεχή βροχή ο ΑΟ Νέων Στύρων πέρασε νικηφόρα από το "Δημήτρης Παπαναστασίου" καθώς επιβλήθηκε της τοπικής Αναγέννησης Μονοδρίου με σκορ 2-1 και συνεχίζει να βρίσκεται στην 2η θέση του 2ου ομίλου της Γ' κατηγορίας.
Οι ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και παρά της δύσκολες καιρικές συνθήκες αποζημίωσαν τους λιγοστούς φίλους του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στο γήπεδο.
Οι φιλοξενούμενοι του Θοδωρή Κορδώνη προηγήθηκαν στο 15' με τον Γεωργονίκο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Αντωνίου και να κάνει το 0-1.
Οι γηπεδούχοι του Νίκου Περήφανου αντέδρασαν ανεβάζοντας την απόδοση τους και φτάνοντας στην ισοφάριση στο 28' με τον Κοτρώζο 1-1.
Στο 40' τα Ν.Στύρα έχασαν πέναλτι που εκτέλεσε ο Βασίλης Δημολιάνης και απέκρουσε ο τερματοφύλακας Αντωνίου.
Στο Β' ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο επιθετικά και πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 60'  με δράστη πάλι τον Γεωργονίκο 1-2.
Οι δύο ομάδες είχαν κάποιες καλές στιγμές έως τη λήξη του αγώνα που δεν ήταν όμως αρκετές να αλλάξουν το αποτέλεσμα.

Διαιτησία: Ντούρας, Περούλιας - Δούκας


Αναγέννηση Μονοδρίου: ( Περήφανος Νίκος).
Αντωνίου Γρ, Αντωνίου Γ, Σπύρου(71' Γεωργικόπουλος), Ματζάκος, Πασσάς, Πούρης, Γιαννακός, Τσόγια(63' Μαρτσούκος), Μπούσι, Χόχα, Κοτρώζος. 


ΑΟ Ν.Στύρων: (Κορδώνης Θοδωρής).
Αραζός, Νικολάου, Κάραλης, Γεωργάκης(70' Σταυρόπουλος), Παλιούρης, Τραχιώτης, Αλλιάζ, Τζώρτζης, Δημολιάνης(60' Κορδώνης), Χατζηωάννου, Γεωργονίκος(79' Λέκα).