Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ε(χ)ασε ευκαιρία νίκης ο Αρης Αγ Ιωάννη 2-2 με τον Δύστο

Ενα αρκετά καλό παιχνίδι έγινε στον Αγιο Ιωάννη ανάμεσα στον γηπεδούχο Αρη και στον φιλοξενούμενο Δύστο που βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες με 2-2.
Ο Αρης Αγ Ιωάννη προηγήθηκε 2 φορές και θα μπορούσε να φύγει νικητής αν δεν έχανε πέναλτι στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης, αλλά έμεινε τελικά για 5η αγωνιστική χωρίς νίκη παρά το γεγονός ότι η χθεσινή εμφάνιση ήταν ανώτερη της βαθμολογικής του θέσης.
Ο Δύστος στηρίχθηκε στην ποιότητα και εμπειρία κάποιων παικτών με πρώτο από όλους τον αρχηγό Ηλία που είχε συμμετοχή  και στα 2 γκολ, αλλά στο τέλος χρειάστηκε και την σωτήρια επέμβαση του Τζανουδάκη για να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας.
Ο Αρης προηγήθηκε στο 20' όταν ο Παναγιάρης από αριστερά γύρισε την μπάλα στην καρδιά της άμυνας και ο Μήτρου με σουτ στην αριστερή γωνία του Τζανουδάκη έκανε το 1-0.
Στο 23' σουτ του Μήτρου από καλή θέση έφυγε άουτ και στο 25' ο Δύστος χάνει μεγάλη ευκαιρία με τον Πιλάτη Απ που μόνος με το τέρμα σούταρε άουτ.
Στο 30' ο Ηλίας με περίτεχνη απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-1.
Στο Β' ημίχρονο πάλι ο Αρης ήταν αυτός που μπήκε μπροστά στο σκορ με πανέμορφο γυριστό σουτ του Πιλάτη που έστειλε την μπάλα στο απέναντι παράθυρο της εστίας του Τζανουδάκη κάνοντας το 2-1 στο 73'  και πέντε λεπτά αργότερα στο 78' ο Ηλίας έκανε σέντρα από αριστερά και ο Κιούσης που καιροφυλακτούσε μέσα στην περιοχή έκανε το 2-2.
Οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία του αγώνα στις καθυστερήσεις όταν πέναλτι που κέρδισε ο Παναγιάρης ανέλαβε να το εκτελέσει ο ίδιος αλλά ο Τζανουδάκης απέκρουσε δίνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του και στερώντας από τους γηπεδούχους την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.
Διαιτησία: Μητρολιός, Νέγρης - Μούτουπας.

Αρης Αγ Ιωάννη: (Καδδίτης Π).
Καρκαλέτσης, Μεγαρίτης, Καλαμιώτης, Ποδαράς, Θεοδωρακόπουλος, Μάλλιος, Αλευρίδης, Περήφανος (80' Σίμωσης), Παναγιάρης, Μήτρου, Πιλάτης.







Δύστος: (Σπίθας Γ - Ηλίας Π).
Τζανουδάκης, Νόβας (77' Φρυγανιώτης), Πέππας, Τσάλας, Μαστροκώστας, Κιούσης, Τριανταφύλλου, Ηλίας, Πανοβασίλης, Πιλάτης Απ, Φωτιάς.