Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Καθάρισε σε είκοσι λεπτά ! Αρτάκη – Καλοχώρι/Παντείχι 3-0

Νίκη που διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας πέτυχε η ομάδα του ΑΟΝΑ, επικρατώντας εύκολα επί του Καλοχωρίου / Παντειχίου με σκορ  3-0.
Οι ερυθροκίτρινοι μπήκαν  φουριόζοι στον αγώνα και με το καλημέρα, μόλις στο 2ο λεπτό, ο Καραντακης με δυνατό σουτ πραγματοποίησε το 1-0.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι καταιγιστικοί και στο 13ο λεπτό ο Κούκα με υποδειγματικό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα, 2-0.
Πριν καλά - καλά συμπληρωθεί το 20ο λεπτό, ο Κούκα έδωσε ωραία ασίστ (πάρε - βάλε) στον Καραντάκη o οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-0, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό γκολ στον αγώνα.
Από εκεί και μετά η Αρτάκη έριξε ταχύτητα και είχε και άλλες ευκαιρίες να πετύχει περισσότερα γκολ. Το δεύτερο ημίχρονο  είχε τον ίδιο ρυθμό, με την Αρτάκη κατά διαστήματα να παίζει καταπληκτικό ποδόσφαιρο. Από την άλλη η ομάδα των φιλοξενούμενων έδειξε καλά στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο, προσπαθώντας να παίξει ποδόσφαιρο και σε κανένα διάστημα του παιχνιδιού δεν ταμπουρώθηκε για να κρατήσει το σκορ χαμηλά.

ΑΟΝ Αρτάκης (Ζέρβας):
Αγριόδημος, Κολιόπουλος, Μπαλαμπάνης (70΄ Γκέκας), Πουρνής, Θωμάς, Τσούρτης, Λούκας (58΄Νικολάου), Τουρκοχωρίτης, Καραντάκης, Τσοπάνης (50΄ Λειβαδίτης), Κούκα

Καλοχώρι / Παντείχι (Φούρλης):
Αρεναυτσής, Ντούκα, Κάραλης (80΄ Πάντος), Γάτσης (75΄ Ισαρης), Σαμαρτζής, Παύλος, Ζουμπουρλής Π, Ζαχαρζιάδης, Δαμπάνης, Ζουμπουρλής Χ (80΄ Ζαχαριάδης), Καραμπάς, Σαμπάνης

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιώργος Νικολάου