Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Έπεσε η Κύμη από τον ''Λευκό Πύργο (78-60) χάνοντας από τον ΠΑΟΚ

Χωρίς να προβάλλει ιδιαίτερη αντίσταση η Κύμη έχασε με το ευρύ 78-60 από τον ΠΑΟΚ στην
Πυλαία. Η ομάδα του Γ.Καστρίτη προσπάθησε να μείνει κοντά στο σκορ κυρίως στο πρώτο δεκάλεπτο και μέχρι τα μισά του δεύτερου όμως απο΄κεί και πέρα μίλησε η εμπειρία των παικτών του κ.Παπαθεωδόρου αλλά και η κεκτημένη ταχύτητα από τις δύο νίκες με ΑΕΚ και Οπάβα.
Οι δύο ομάδες είναι πλέον στην τετράδα του κυπέλλου μαζί με ΠΑΟ και Ολυμπιακό και πλέον για την ομάδα της Κύμης θα αποτελέσει θείο δώρο μιά κλήρωση με τους Θεσσαλονικείς εκεί όπου θα μπορεί να διεκδικήσει το όνειρο της πρόκρισης στον τελικό.Όσον αφορά το ματς παίχτηκε ελεύθερο μπάσκετ με τον ΠΑΟΚ όσο πέρναγε ο χρόνος να ανεβάζει την υπέρ του διαφορά .
Στο πρώτο δεκάλεπτο οι παίκτες της Κύμης έμειναν κοντά στο σκορ με τον Καμπόρ να κάνει καλό παιχνίδι στην επίθεση .
Η αχίλλειος πτέρνα της Κύμης ήταν κοντά στο καλάθι εκεί όπου ο Μορέιρα βρήκε πρόσφορο έδαφος να πετύχει 7 πόντους με συμπαραστάτη του τον Χάτσερ που απ' έξω σημείωσε 6.
Το δεύτερο δεκάλεπτο κύλησε στο ίδιο τέμπο με τον Χόρτον να αναλαμβάνει δράση βάζοντας πόντους εντός παιδιάς όμως έχοντας 1 στις 7 βολές ο ίδιος και ομαδικά  7 στις 15 η Κύμη δεν θα μπορούσε να ζητήσει κάτι καλύτερο από το 36-29 κλείνοντας το ημίχρονο.
Στο τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο η διαφορά μεγάλωσε αυτή την φορά οι Τέπιτς και Μαργαρίτης αποδείχθηκαν σε ''δήμιοι'' της Κύμης με τον Γκός να ανεβάζει στο 35'' με τρίποντο την διαφορά στους 18(63-45) βάζοντας τέλος ουσιαστικά στο ματς.
Ο Τζόουνς ερχόμενος από τον πάγκο αποτέλεσε την γραμμή πυρός για τον ΠΑΟΚ στο τελευταίο διάστημα με 9 πόντους και κάπως έτσι ήρθε η ήττα για την Κύμη περιμένοντας πλέον την ΑΕΚ στις 17 Νοέμβρη στις 18.00 στο ''Τάσος Καμπούρης''.
Τα δεκάλεπτα:21-17,36-29,57-41 και78-60.
ΠΑΟΚ:Χρυσικόπουλος 6,Κόνιαρης,Τέπιτς12(1),Γκός 3(1),Μορέιρα 7,Ζάρας,Μαργαρίτης 14(1),
Σχίζας 3(1),Γκάρετ 4,Χάτσερ 17(2),Τζόουνς 9(3).
ΚΥΜΗ:Πουλιανίτης 2,Μπόλντς,Χόρτον 24,Σάνγκς 2,Ουάσινγκτον 9(1),Τσιάρας 4,Μαραγκός,
Τουντζιαράκης 4,Μητσιμπόνας,Μαργέλης,Καμπόρ 15(3).