Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Ηρακλής Ψ πήρε την πρόκριση μέσα στο Αυλωνάρι

Ένα πέναλτι και δύο παιδαριώδη λάθη των γηπεδούχων έκριναν τον επαναληπτικό του κυπέλλου στο Δημ. Γήπεδο ''Ν Κούκης'' και έστειλαν τον Ηρακλή Ψαχνών στους τέσσερις της διοργάνωσης επικρατώντας με 3-0 του ΑΟ Αυλωναρίου. Έναν Ηρακλή που ήξερε τι ήθελε και άπαιξε απλά. 
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 27' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γκάβαλη, ύστερα από ανατροπή του Μήτρου 0-1. 
Προηγουμένως στο 19' ανακόπηκε συνδυασμένη επίθεση των γηπεδούχων σαν οφ σάιτ που σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών.
Μοναδική καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 21' σε δυνατό σουτ του Κούρτη που απέκρουσε ο Κηρόπουλος, ενώ στο 39' ο Διαμαντάρας έσωσε το Αυλωνάρι σε πλασέ τετ-α-τετ του Μήτρου.

Αυτή ήταν η εικόνα ου πρώτου ημιχρόνου.
Ίδια εικόνα και στο δεύτερο μέρος με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν στροφές αλλά να μην είναι απειλητικοί.
Στο 62' οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους μετά από λάθος των αμυντικών στρώθηκε η μπάλα στον Ανέστη που έγραψε το 0-2.
Στο 65' νέα θύελλα διαμαρτυριών από τους γηπεδούχους, που ζήτησαν πέναλτι θεωρώντας ανατροπή στον Τσαλιαγκό (παρόμοια με την ανατροπή Μήτρου που δόθηκε) αλλά εισέπραξε κίτρινη κάρτα ο παίκτης του Αυλωναρίου για θέατρο.
Νέα σωτήρια επέμβαση του Διαμαντάρα στο 68' σε κοντινό πλασέ του Ντούμα.
Στο 74' με εξαιρετικό πλασέ στην κόντρα ο Μήτρου διαμόρφωσε το τελικό 0-3 όταν οι αμυντικοί δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν την μπάλα που έδωσε την νίκη πρόκριση στον Ηρακλή Ψαχνών.
AO Αυλωναρίου. Ντόβολης:
 Διαμαντάρας, Κόκκος (64' Καρλής), Μπρεγκανάκου, Καρατζάς, Κωνστάντιος, Καράπας (46' Λαθουράς), Φωτιάς, Τσαγκός (86' Περιβολάρης), Τσαλιαγκός, Κούρτης (72' Κοκκάλας), Μανδράκας.

Ηρακλής Ψ: Θαν. Μεθενίτης: 

Κηρόπουλος, Ντούμας, Δ. Αγγελάτος, Ρεπετσάς, Σπανός, Παλαιολόγος, Καραχάλιος (88' Βογιατζής), Γ. Αγγελάτος (86' Γουρζουλίδης), Γκάβαλης (81' Π. Λ. Σκριβάνος), Ανέστης, Μήτρου (76' Π. Δ. Σκριβάνος)