Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

«Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος» !

Την συγκεκριμένη ταινία του χόλυγουντ μας θύμισαν οι κερκίδες που φτιάχτηκαν στο γήπεδο Ιστιαίας .
Είναι κρίμα να γίνεται ένα έργο σημασίας και αυτό να σκιάζεται από κακοτεχνίες.
Με απλή, κοινή λογική αν κοιτάξει κάποιος τις νέες κερκίδες που φτιάχτηκαν στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Ιστιαίας, αμέσως θα διακρίνει το μεγάλο πρόβλημα που έχουν.
Η πρώτη σειρά των κερκίδων είναι ουσιαστικά άχρηστη, η δεύτερη σε μικρότερο βαθμό και ακόμα μικρότερο η τρίτη. Όμως όλες έχουν πρόβλημα μιας και η θέα προς τον αγωνιστικό χώρο είναι προβληματική:
Αφενός λόγω των διαφημιστικών πανό που είναι αναρτημένα σε όλο το μήκος της περίφραξης, αφετέρου λόγω των πάγκων των ομάδων και του γιατρού – παρατηρητή, που ολοκληρωτικά καλύπτουν το οπτικό πεδίο του θεατή προς τον αγωνιστικό χώρο.
Η Δημοτική Αρχή ευχαρίστησε την Περιφέρεια και τον Αντιπεριφερειάρχη Φάνη Σπανό για την ανταπόκριση στο αίτημά της να γίνει αυτό το έργο.
Ο κος Σπανός είναι μηχανικός. Άραγε έχει άποψη για το έργο που έχει γίνει; Ο ίδιος το εγκρίνει; Αν ήταν υπεύθυνος παραλαβής του έργου, θα το παραλάμβανε;
Αλλά αν ο κος Σπανός δεν έχει άποψη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Κοντζιάς δεν έχει πληροφορηθεί για το έργο; Δεν το έχει δει; Δεν έχει άποψη;
Πιστεύουμε πως οφείλει να έχει άποψη και να έχει ενημερώσει την Περιφέρεια.
Αλλά και η Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού είναι και αυτή μηχανικός και ξέρει από τέτοια έργα. Έχει άποψη άραγε η ίδια για τη συγκεκριμένη κατασκευή; Την θεωρεί σωστή; Θα την παραλάβει ως έχει;
Μήπως τελικά τα χρήματά μας σπαταλούνται σε έργα που δεν έχουν το όφελος για το οποίο κατασκευάστηκαν ;

ΣΣ: ο γνωστός μηχανικός Γιάννης Αναγνώστου επικοινώνησε με το ΔΙΑΥΛΟΣ News και υπέδειξε τη λύση για το πρόβλημα: οι διαφημιστικές πινακίδες μπορούν να αλλάξουν θέση και οι πάγκοι με μετατροπή που μπορεί να γίνει, δεν θα εμποδίζουν την οπτική προς τον αγνωνιστικό χώρο. Άλλωστε, όπως τόνισε ο κος Αναγνώστου, οι παλιές κερκίδες του γηπέδου είναι στο ίδιο ύψός με τις νέες χωρίς να υπάρχει θέμα.

Θα δείτε όλο το ρεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί