Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Κανένας (Χ)αρούμενος στο Μακρυκάπα-Αυλωνάρι

 Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν Μακρυκάπα και Αυλωνάρι σε ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι τέλους.
Με τους φιλοξενούμενους να έχουν κατοχή και καλή κυκλοφορία της μπάλας σε αρκετά διαστήματα η Μακρυκάπα ήταν αυτή όμως που πετύχαινε τα γκολ.
Οι γηπεδούχοι σε μία κόντρα επίθεση στο 19΄ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Κούκουρα ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Σίδερη.
Το Αυλωνάρι προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς όμως να ανησυχήσει τον Τζουβάρα.
Στο δεύτερο μέρος η Μακρυκάπα κατάφερε να διπλασιάσει τα τερματά της στο 55΄ με δυνατό σουτ του Σίδερη από το ύψος της μεγάλης περιοχής μη αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Διαμαντάρα.
Στο τελευταίο τέταρτο το Αυλωνάρι  με τον Β.Ντόβολη να έχει ανακατέψει την τράπουλα έγινε πιο πιεστικό σφυροκοπώντας την εστία του Τζουβάρα.
Πέντε λεπτά πριν το τέλος ο Τσαγκός μείωσε σε 2-1 βάζοντας το Αυλωνάρι και πάλι στο παιχνίδι.
Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και με τη συμπλήρωση των ενενήντα κέρδισαν πέναλτι.
Οι γηπεδούχοι στη φάση αυτή διαμαρτυρήθηκαν έντονα προς τον διαιτητή της συνάντησης.
Ο Καρατζάς ήταν ψύχραιμος από την άσπρη βούλα φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια.
Η Μακρυκάπα παρά την ψυχρολουσία που δέχτηκε στην τελευταία φάση του παιχνιδιού έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει τη νίκη με τον Σίδερη να μην καταφέρνει να γίνει ο ήρωας.

Μακρυκάπα: Τζουβάρας, Λέκκας, Χασάνδρας, Τσουμάνης, Θ. Γκίκας, Σεχάι, Ν. Γκίκας, Κουτσαυλής (85' Α. Καρκαλής), Βουρδάνος, Σίδερης, Κούκουρας (70' Σ. Σμπρίνης).

Αυλωνάρι: Διαμαντάρας, Δαφνής (65' Παππάς), Λαθουράς, Καρατζάς, Κοκκάλας (80' Δήμου), Κωνστάντιος (60' Καράπας), Φωτιάς, Τσαγκός, Τσαλιαγκός, Κούρτης, Μανδράκας (70' Περιβολάρης).