Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Διπλό τεράστιας σημασίας για τον Ελλήσποντο

Τεράστια σημασίας νίκη πέτυχε ο Ελλήσποντος με 1-3 επί του Καλοχωρίου/Παντειχίου.
Μία νίκη που εκτός από τους τρεις βαθμούς απέναντι σε ένα αντίπαλο με τους ίδιους στόχους δίνει ψυχολογικό αέρα στους νεαρούς του Ελλήσποντου.
Οι γηπεδούχοι πάταγαν καλύτερα στο ξεκίνημα και προσπάθησαν να μεταφέρουν το παιχνίδι στα καρέ του Πολύδωρου.
Απείλησαν όμως κυρίως με κάποια μακρινά σουτ του Καραλή και του Σαμπάνη που δεν βρήκαν στόχο και κάποια κόρνερ που πέρασαν ανεκμετάλλευτα.
Μετά το 25΄ ο Ελλήσποντος ισορρόπησε και στην πρώτη ουσιαστικά επίσκεψη στα καρέ του Δρεναφτσή άνοιξε το σκορ.
Ο Λάζρι  στο 33΄ πέρασε την κάθετη στον Ντουλελάρι και αυτός με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.
Το Καλοχώρι /Παντείχι στο διάστημα ως την ανάπαυλα δεν κατάφερε να αντιδράσει με τον Ελλήσποντο να κρατάει το υπέρ του σκορ.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να κάνουν δύο τα τερματά τους στο 55΄ όταν ο Λάζρι σέντραρε στην προσπαθειά του να διώξει ο Δρεναφτσής συγκρούστηκε με αμυντικό με τη μπάλα να στρώνεται στο Ρούμπη που την έσπρωξε στα δίχτυα για το 0-2.
Η είσοδος στο παιχνίδι του Ίσσαρη τόνωσε την επιθετική τους γραμμή και στο 70΄ το Καλοχώρι/Παντείχι μείωσε το σκορ με κεφαλιά του Ίσσαρη έπειτα από σέντρα του Καραμπά.
Τρία λεπτά αργότερα ο Ίσσαρης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι έπειτα από σέντρα του Σαμπάνη χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.
Το Καλοχώρι /Παντείχι έψαξε  την ισοφάριση με ανορθόδοξο τρόπο.κάτι το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Ελλήσποντος στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Κοντάκη Δ. να σκοράρει κάνοντας το 1-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Καλοχώρι/Παντείχι:Δρεναφτσής Ντούκα Καραλής Γάτσης(55΄Ίσσαρης) Σαμαρτζής Ζουρμπουλής Π.Ζαχαριάδης (62΄Δαμπάνης)Β.Τουρχανάι(90΄Σακάλογλου) Ζουρμπουλής Χ. Καραμπάς Σαμπάνης

Ελλήσποντος:Πολύδωρος Ντουλελάρι Κουτσαβλής(46΄΄Κοντάκης Δ.) Μπούρικας Αυλωνίτης Χιούσκα Ρουμπής Φτούλης(69΄Τσάλλας)Καλλέτζης(51΄Μπατζελής) Λάζρι Ρογαλίδης