Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Διπλό ο ΑΟ Ζάρητρα μέσα στο Νεοχώρι

Σημαντική νίκη πέτυχε ο ΑΟ Ζάρητρα μέσα στο Νεοχώρι επικρατώντας του Νηλέα με 3-1. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν σοβαρά και εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν. Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι ενώ είχαν ευκαιρίες ήταν αναποτελεσματικοί αν και προηγήθηκαν στο σκορ τα Ζάρητρα έκαναν την ανατροπή και πήραν καθαρή νίκη πετυχαίνοντας τρία γκολ.
Στο ξεκίνημα ο Νηλέας βρέθηκε σε θέση οδηγού στο 5' με εξαιρετικό πλασέ του Τούντα 1-0.
Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 26' όταν μετά από σέντρα ο Αποστόλου πλάσαρε τον Παπαχρήστο 1-1.
Στο δεύτερο μέρος τα Ζάρητρα στο ξεκίνημα έκαναν την ανατροπή και με πλασέ του Παναγιώτου προηγήθηκαν 1-2.
Στο 85' Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Μπράχα γράφοντας το 1-3.
Οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλες ευκαιρίες στο 68' σε πλασέ του Σαμαρά που έδιωξε με τα πόδια ο Καλιοτζής, στο 80' σε πλασέ από κοντά του Ρουμελιώτη ελάχιστα άουτ, στο 84' με τον Παπακωνσταντίνου να μην προλαβαίνει παράλληλη σέντρα σε κενή εστία και στο 89'με το Ρουμελιώτη να πλασάρει από κοντά άουτ.
Ευκαιρίες είχε και ο ΑΟ Ζάρητρα στο 70' σε κεφαλιά του Σπανού από κοντά άουτ και στο 81' με τον Μπράχα να πλασάρει άουτ από καλή θέση.
Νηλέας Νεοχωρίου: Δ. Νικολόπουλος.
Παπαχρήστος, Τούντας, Κότσαρης Κ, Τσόκας, Ζωντός Αθ (46' Μάστορης), Κότσαρης, Ρουμελιώτης, Ζωντός Γ (58' Παπακωνσταντίνου), Κέκης, Μαστροκώστας, Σαμαράς.
ΑΟ Ζάρητρα: Μεταξάς.Δ
Καλιοτζής, Μπουραντάς, Χουχούμης, Φαμπιόν, Λιώνης, Σπανός, Αποστόλου ( Τοτός 80'), Αγκαλίου, Παναγιώτου ( Φαρρής), Μπράχα, Πέππας.