Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Συνεχίζονται οι εργασίες στο Γήπεδο Αρτεμησιακού


Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εργασίες στο γήπεδο του Αρτεμησίου, έδρα της ιστορικής ομάδας του Αρτεμησιακού.
Οι εργασίες ξεκίνησαν  το περασμένο καλοκαίρι, για ένα διάστημα σταμάτησαν και ξεκίνησαν και πάλι πριν από λίγο καιρό.
Το γήπεδο αυτή τη στιγμή είναι στο σημείο που έχει πέσει χώμα για να «ψηλώσει» κατά δέκα πόντους ενώ έχουν τοποθετηθεί και τα λάστιχα ποτίσματος. Έτσι σε λίγο θα είναι έτοιμο να «πέσει» και ο φυσικός χλοοτάπητας και στη συνέχεια, μετά από έναν εύλογο χρόνο, να δοθεί προς χρήση.
Να τονίσουμε εδώ πως το γήπεδο γίνεται από τον Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού ο οποίος πραγματοποιεί έτσι ένα αίτημα διαχρονικό της ομάδας του Αρτεμησιακού και μάλιστα σε ένα ιστορικό γήπεδο της Βόρειας Εύβοιας. Σε αυτό η ομάδα του Αρτεμησιακού με Πρόεδρο τον Γιάννη Λετώνη έζησε ιστορικές στιγμές, συγκεντρώνοντας τόσους φιλάθλους – θεατές που ίσως να μην έχουν ποτέ από τότε μαζευτεί σε γήπεδο της Βόρειας Εύβοιας.
Όμως αυτό το γήπεδο είναι αλήθεια πως εκτός από τον Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού, δεν θα κατάφερνε να υλοποιηθεί αν δύο άνθρωποι δεν ήταν εκεί σχεδόν σε καθημερινή βάση. Πρώτος και καλύτερος ο Δημήτρης Φλέσσουρας, παλιός παράγοντας της ομάδας και «ψυχή» πολλών πραγμάτων που έχουν γίνει για τον Αρτεμησιακό. Δεύτερος αλλά όχι τελευταίος ο Πρόεδρος του Αρτεμησίου Θρασύβουλος Κοντζιάς, ο οποίος «τρέχει» όχι μόνο για να επιλύσει θέματα του χωριού, αλλά μαζί με τον Δ. Φέσσουρα «τρέχουν» σε ότι χρειαστεί για να ολοκληρωθεί όσο μπορεί πιο γρήγορα το γήπεδο και να αγωνίζεται πια η τοπική ομάδα στην αναβαθμισμένη φυσική της έδρα.

Δείτε ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί