Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Ελλήσποντος και Μακρυκάπα(1-1).

Μετά από ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με καλό ρυθμό κατά διαστήματα Ελλήσποντος και Μακρυκάπα ήρθαν ισόπαλοι στην Λάμψακο με 1-1.
Στο πρώτο εικοσιπεντάλεπτο οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και προηγήθηκαν στο 26'όταν από ωραία ενέργεια από αριστερά και σέντρα του Αντωνόπουλου ,ο Μπατζέλης με σουτ πάνω στην κίνηση νίκησε τον Τζουβάρα.
Οι φιλοξενούμενοι στην συνέχεια ανέλαβαν την πρωτοβουλία και στο 36΄έφτασαν στην ισοφάριση Ήταν τότε που από εκτέλεση κόρνερ του Κουτσαυλή ο Καρκαλής Αντ.με καρφωτή κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσια .
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ν.Κιαπέκος άλλαξε τον Μπαιμπάκη με τον Σηφάκη γυρνώντας τον τελευταίο στο κέντρο σε μια προσπάθεια να ελέγξει τον ρυθμό του ματς πράγμα που σε ένα βαθμό το κατάφερε.
Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους και ο Π.Τοκπασίδης με τον Κουτσαυλή να περνάει στην θέση του κουρασμένου Αντωνόπουλου προσπάθησαν να χτυπήσουν στο ''τρανζίσιον''και αν μάλιστα ο Λάζρι ήταν πιο τυχερός στο 90'θα μπορούσαν να κλέψουν το ματς.
Η διαιτησία των Κηρύκου,Πασχαλίδη και Δελχά καλή σε γενικές γραμμές με τους γηπεδούχους να φωνάζουν για μιά φάση στο 17'ζητώντας πέναλτι όμως το χέρι  του Τσουμάνη ήταν ακούσιο .

Ελλήσποντος:
Πολύδωρος,Ρογιαλίδης,Κοντάκης Δ,Μπούρικας,Αυλωνίτης,Χιούσκα,Ρουμπής
(90'Κολιόπουλος),Αντωνόπουλος(68'Κουτσαυλής),Ντουντελάρι(83Φτούλης),Λάζρι,Μπατζέλης
Μακρυκάπα:
Τσουβάρας,Λέκκας,Σεχάι,Καρκαλής Α,Γκίκας Αθ,Τσουμάνης(28'λ.τ Μπασινάς),
Γκίκας Ν,Κουτσαυλής,Μπαιμπάκης(47'Σηφάκης),Σίδερης,Βουρδάνος.