Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ηλίας Τομαράς (προπονητής του ΣΥΛΛΑ Αιδηψού): η αγάπη για το μπάσκετ με κρατά στα γήπεδα


Στο τέλος της κάθε χρονιάς συνηθίζονται τα αφιερώματα στα ομαδικά σπορ και στους συντελεστές τους , έτσι και ο ΔΙΑΥΛΟΣ NEws πάντα κοντά στον αθλητισμό, θα μιλήσει σήμερα με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας του Σύλλα Αιδηψού , σε ένα πνεύμα αθλητικό και όχι μόνο.

Ηλία Τομαρά, τι είναι αυτό που σε οδήγησε μετά από μια πετυχημένη πορεία κατά γενική ομολογία ως παίκτης να ασχοληθείς με την προπονητική;

Συνήθως τις μεγάλες αποφάσεις δυσκολεύεται κανείς να βρει την πραγματική αφετηρίας τους. Το σίγουρο είναι ότι η μεγάλη μου αγάπη για το μπάσκετ είναι αυτή που με οδήγησε μέσα στο γήπεδο και με κρατάει μέσα σε αυτό.

Δηλαδή δεν υπάρχει άλλος λόγος; Η επαγγελματική αποκατάσταση , τα χρήματα ενδεχομένως , η φήμη, η αναγνωρισιμότητα, έστω και σε τοπικό επίπεδο;

Πριν απ’ όλα είναι η αγάπη για το συγκεκριμένο άθλημα που θα βοηθήσει να αντέξεις στις δυσκολίες (που δεν είναι λίγες) της καθημερινής άθλησης, στους ενδεχόμενους τραυματισμούς ή και στην πίεση του περιβάλλοντος , η στην μοναξιά του γυμναστηρίου όταν οι περισσότεροι συνομήλικοι σου διασκεδάζουν και εσύ ιδρώνεις στο παρκέ.

Διαβάστε ΟΛΗ τη συνέντευξη του Ηλία Τομαρά κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί