Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ένωση και Δόξα στην κορυφή -Παραμονεύει η Αναγέννηση

Αχώριστες συνεχίζουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα Ένωση Ιστιαίας και Δόξα Προκοπίου νιώθοντας την καυτή ανάσα της Αναγέννησης Μαντουδίου που ακολουθεί ένα βαθμό πίσω.
Το συγκρότημα του Σ.Κατσικογιάννη παρότι έπαιζε για περίπου εβδομήντα λεπτά με παίχτη λιγότερο απέναντι στον Ευβοικό Γουβών απέδρασε με το τρίποντο δείχνοντας μέταλλο πρωταγωνιστή.
Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίχτες πριν συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο με τον Τριανταφύλλου να βλέπει την άγουσα για τα αποδυτήρια.
Η αποβολή δεν πτόησε την Ένωση που πήρε κεφάλι στο σκορ στο 30΄ με τον Μπερμπεράι.
Η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ καθώς ο Ευβοικός πέντε λεπτά αργότερα ισοφάρισε από τα έντεκα βήματα με τον Στραφιώτη.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι με αριθμητικό πλεονέκτημα πίεσαν για το δεύτερο γκολ πότε όμως ο πορτιέρο Μουρίδης και πότε η αστοχία τους δεν τους το επέτρεψαν.
Ότι δεν πέτυχε ο Ευβοικός το κατάφερε η Ένωση με τον Παπανδρέου με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού με τους φιλοξενούμενους να κρατάνε τη νίκη με νύχια και με δόντια μέχρι τέλους.

Η Δόξα Προκοπίου με γκολ του Γ.Κουτσουφλάκη από το σημείο του πέναλτι και κεφαλιά του Δανέλη πήρε τη νίκη απέναντι στην Ο.Π.Α. στο γήπεδο της Αιδηψού.

Η Αναγέννηση δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στον Άγιο παίρνοντας τη νίκη με 3-1.
Οι γηπεδούχοι καθάρισαν τη νίκη από το πρώτο μέρος με δύο γκολ του Στεφανίδη που συνεχίζει να σκοράρει κατά ριπάς και ένα του Μουρκογιάννη.
Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 3-1 με γκολ του Αλεξίου.
Την επόμενη αγωνιστική ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ της Δόξας Προκοπίου και της Αναγέννησης Μαντουδίου στο ''Η.Κουτσουφλάκης'' ένα παιχνίδι που αναμένεται να συγκεντρώσει όλα τα φίλαθλα βλέμματα της Β.Εύβοιας.