Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη τίτλου του ΑΟΝΑ στην Αιδηψό


Νίκη που τη διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας της 1ης κατηγορίας της Εύβοιας της ομάδας της Αρτάκης επικρατώντας στην δύσκολη έδρα της Αιδηψού με σκορ  0-2.
Η ομάδα της Αρτάκης έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και εκτός από τα δύο γκολ που πέτυχε είχε και τρία δοκάρια και χαμένες ευκαιρίες.
Από την άλλη η ομάδα της Αιδηψού ήταν πάρα πολύ καλή στο πρώτο μέρος και στάθηκε ανταγωνιστικά απέναντι στους πρωτοπόρους, ενώ είχε και ευκαιρίες να πετύχει κάποιο γκολ.

Φάσεις του αγώνα

Στο 2ο λεπτό ο Τσοπάνης βρέθηκες μόνος απέναντι στον Κυριακου με αυτόν να σώζει την εστία του με πολύ καλή ενέργεια.
Στο 21ο λεπτό ήταν σειρά της Αιδηψού να απαντήσει στην Αρτάκη όταν ο Παπατζίκος σε ανεπανάληπτο τετ α τετ ηττήθηκε από τον Αγριόδημο.
Στο 27ο λεπτό, ύστερα από κόρνερ, ο Βασιλείου για την Αιδηψό, εξ επαφής δεν κατάφερα να πλήξη την εστία του ΑΟΝΑ.
Στο 28΄λεπτό ο Τ. Μπιμπάι εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα πέρασε  ξυστά από το κάθετο δοκάρι του Αγριόδημου.
Στο 35ο λεπτό ο Τίτο Μπιμπάι εκτέλεσε φάουλ σχεδόν από την μεσαία γραμμή του γηπέδου, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Αγριόδημου.
Στο 36΄ο Θωμάς εκτέλεσε φάουλ και ο Κυριακου απέκρουσε.
Στο 45΄ σουτ του Βαλκάνου αποκρούει ο Κυριακου, η μπάλα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή ο Καραντάκης με κεφαλιά τη στέλνει στα δίχτυα με το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάιτ από τον επόπτη. Οι άνθρωποι της Αρτάκης διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή για την ακύρωση του γκολ.
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο και κέρδισαν δίκαια το παιχνίδι.
Στο 50΄ ο Τσοπάνης μπήκε στην περιοχή, σούταρε και η μπάλα βρίσκει στο δοκάρι. Στην επιστροφή της ο Καραντάκης κλώτσησε αέρα και έχασε την ευκαιρία για γκολ.
Στο 67΄ ο Κωστούλας εξ επαφής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο 68΄ και πάλι ο Κωστούλας από καλή θέση σούταρε άουτ.
Στο 75΄ ο Κωστούλας με εξαιρετική ενέργεια κερδίζει φαουλ στο ημικύκλιο της περιοχής, ο Θωμάς εκτελεί και ανοίγει το σκορ , 0-1.
Τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 79΄, ο Κωστούλας με ωραία ατομική ενέργεια διπλασίασε τα τέρματα για την Αρτάκη κλειδώνοντας το παιχνίδι, 0-2.
Στο 88΄ δυνατό σουτ του Βαλκάνου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κυριακου.

Οι παίκτες του ΑΟΝΑ μέσω του τερματοφύλακα Αγριόδημου αφιέρωσαν την νίκη στον συμπαίκτης τους Τσούτη, ο οποίος έχασε τη μητέρα του την περασμένη Πέμπτη και δεν βρέθηκε στο γήπεδο.


ΑΟ Αιδηψός (Δημητρίου):
Κυριακου, Μπιμπάι Α, Βασιλείου (75΄ Φώτου Κ), Καππές, Γλύκος, Στεργίου Η, Αναγνώστου, Καπλανάι (26΄ α/α Σαμπάι – 86΄ Γάσπαρης), Παπατζίκος (60΄ Φ’ωτου Χ), Μπιμπάι Τα, Στεργίου Α

ΑΟΝ Αρτάκης (Μαύρος):
Αγριόδημος, Κολιόπουλος, Μπαλαμπάνης, Γεωργίου, Θωμάς, Πουρνής, Βαλκάνος (90΄ Ζαχαρόπουλος), Τουρκοχωρίτης (55΄Κωστούλας), Καραντάκης, Τσοπάνης (78΄ Λειβαδίτης), Μπελίτσιος (83΄ Λούρος).