Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Εύκολο απόγευμα η Αρτάκη(2-0) τους Ωρεούς

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, στάδιο, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες
Χωρίς να αντιμετωπίσει την παραμικρή αντίσταση η Αρτάκη επικράτησε εύκολα των Ωρεών με 2-0 στο ''Νίκος Κίλιμπας ''διατηρώντας την πρωτοπορία των τριων βαθμών από τον Ηρακλή Ψαχνών.
Παίζοντας όσο έπρεπε οι γηπεδούχοι οι οποίοι από ένα σημείο και μετά έκαναν και συντήρηση δυνάμεων άνοιξαν το σκόρ στο 30΄ όταν κέρδισαν πέναλτι από ανατροπή του Βαλκάνου από τον Τζαφεράι ,την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπαλαμπάνης κάνοντας το 1-0.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι ρόλοι αντιστράφηκαν με τους ίδιους πρωταγωνιστές του πρώτου γκολ, αυτή την φορά ο Μπαλαμπάνης από αριστερά έβγαλε την σέντρα και ο Βαλκάνος κερδίζοντας τις κόντρες στην μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα.Στην συνέχεια βγήκαν οι Καραντάκης ,Τσομπάνης και Βαλκάνος ο ρυθμός των γηπεδούχων έπεσε και το 2-0 έμεινε ως το τέλος.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Καλαμάτα,Παππά και Μακρή.

Αρτάκη:
Αγριόδημος, Νικολάου, (35'Κολιόπουλος), Μπαλαμπάνης, Γεωργίου, Θωμάς, Τσούτης, Μπελίτσος, Τουρκοχωρίτης, Καραντάκης, (59'Λειβαδίτης), Τσομπάνης, (55'Κωστούλας), Βαλκάνος, (73'Λούρος).

Α.Ο.Ωρεών:
Μαυρούτσικος Δ, Αθανασίου Ι, Καπλανάι, (84'Κατσός), Γιουκάι, Γκογκομήτρος, Τζαφεράι, Μούστος, (80'Μαργέτης), Μαυρούτσικος Ι, Αναγνωστάκης, (46'Σταματονικολός), Αθανασίου Δ,  (70'Μπαλάνος), Ενέχ.