Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πύρρειος νίκη με ανατροπή για τον Αμαρυνθιακό 2-1 τον Δύστο

Μεγάλη νίκη και μάλιστα με ανατροπή πέτυχε ο Αμαρυνθιακός απέναντι στον Δύστο στο γήπεδο Αγίου Λουκά (λόγω τιμωρίας της έδρας του Αμαρυνθιακού) και συνεχίζει ακάθεκτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ, είχαν καλές ευκαιρίες ειδικά στο Α' ημίχρονο και έφυγαν με μια μεγάλη αλλά και πύρρειος νίκη γιατί είχαν και απώλειες μετά τις δύο αποβολές η μια μάλιστα με απευθείας κόκκινη.
Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και προηγήθηκαν στο σκορ, έχασαν 2-3 ευκαιρίες αλλά τελικά δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκαν για 25λεπτά με παίκτη περισσότερο.
Στο 1' σέντρα του Ηλία και προβολή από κοντά του Αρη Πηλιχού διώχνει τελευταία στιγμή η άμυνα των γηπεδούχων.
Στο 10' είχαμε το 0-1 όταν σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ηλία η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι επιστρέφει στον Αρη Πηλιχό που κάνει κεφαλιά πάλι στο δοκάρι και ο ίδιος παίκτης με νέα προσπάθεια με πλασέ την στέλνει στα δίχτυα του Κοντραζίου.
Στο 12' ο Πετράκης απέκρουσε σε κόρνερ πλασέ του Κιμουλιάτη.
Στο 17' είχαμε την απώλεια για τον Δύστο του Αρη Πηλιχού  που τραυματίστηκε και αποχώρησε.
Στο 23' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σταματάκου έδιωξε σε κόρνερ ο Πετράκης και στην εκτέλεση του κόρνερ στο 24' ο Κόλλιας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πετράκη κάνοντας το 1-1.
Στο 26' σε σουτ του Κιμουλιάτη πάλι ο Πετράκης είπε όχι και στο 27' και 37' ο Δύστος είχε δύο καλές στιγμές αλλά ο Αντώνενας σούταρε λίγο άουτ.
Στο 39' σουτ του Κοντραζίου απέκρουσε ο Πετράκης και στις καθυστερήσεις του Α' ημιχρόνου ο Βελαέτης με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Πετράκη και έκανε το 2-1.
Στο 56' σουτ του Κόλλια έδιωξε εντυπωσιακά ο Πετράκης και από πλάγια ο Κοντραζίου σούταρε άουτ.
Στο 67' ο Αλμπέρτο Κοντραζίου αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα.
Στο 73' σε φυσική διακοπή του παιχνιδιού διαπληκτίστηκαν Σταματάκος και Κιούσης με αποτέλεσμα να δεχτούν και οι δύο κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Καλαμάτα.

Διαιτησία: Καλαμάτας, Κοντογιαννίδης - Ποδαράς

Αμαρυνθιακός (Μπάμπης Γεωργίου):
Κοντραζίου Αγγ, Σεφερλής(61' Λυμπέρης), Παπαγγελής(90' Τσιμπούκης), Βελαέτης, Ξουρής, Μυρτέζα Σ, Σταματάκος, Κόλλιας, Μυρτέζα Αντ, Κοντραζίου Αλμ, Κιμουλιάτης.

Δύστος (Παν.Ηλίας):
Πετράκης, Τριανταφύλλου, Πέππας, Μαστροκώστας, Πιλάτης Απ, Μάλλιος, Πηλιχός Γ(46' Κιούσης), Ηλίας, Πηλιχός Αρ(17' Νικολάου), Αντώνενας, Πιλάτης Γ.