Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Φυσιολογική υποταγή της Κύμης (62-87)από τον Παναθηναικό

Σε ένα άνισο εκ των προτέρων αγώνα η Κύμη έχασε φυσιολογικά από τον ΠΑΟ στο ΄΄Τάσος Καμπούρης ΄΄ με 62-87 κάνοντας κατά διαστήματα μια αξιοπρεπή εμφάνιση.
Οι παίκτες του Πιτίνο έπαιξαν χωρίς τον Καλάθη τον οποίο ο Αμερικάνος κόουτς θέλησε να ξεκουράσει και κάνοντας εκτεταμένο ροτέισιον έφτασαν σχετικά εύκολα στην νίκη.Η Κύμη που σημείωσε τους συνήθεις της πόντους στο κλειστό της Κανήθου (65.8 κατά μέσο όρο φέτος ) με τον Τουτζιαράκη να είναι από σήμερα ο δεύτερος της σκόρερ πίσω από τον Μακ φάντεν(390 ) έχοντας φτάσει με τους τρεις που σημείωσε τους 327 πόντους ξεπερνώντας τον Κάιζερ.
Για την ομάδα του Ι.Κουτσού δεν αγωνίστηκε ο νεαποκτειθείς Ματ Γουίλιαμς ο οποίος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από τον δεύτερο γύρο.Ένας δεύτερος γύρος που αρχίζει το Σάββατο με το ματς τελικό για την Κύμη καθώς υποδέχεται τον Πανιώνιο τον οποίο ειχε κερδίσει στην πρεμιέρα στο κλειστό της Αρτάκης.
Κύμη ,Ρέθυμνο και Κολοσσός (αν χάσει φυσιολογικά από τον ΠΑΟ στο εξ'αναβολής ματς)βρίσκονται στην ουρά με 15 πόντους με τον Πανιώνιο να έχει έναν περισσότερο.
Πρώτος σκόρερ για την Κύμη ο Χόρτον με 13 ενώ τον ακολούθησε ο Λιούις με 12.Για τον ΠΑΟ με το καλημέρα έδωσε τα διαπιστευτήρια του ο νεαποκτειθείς Κιλπάτρικ που έδειξε πολύκαλά στοιχεία με χέρι-αλφάδι(20 πόντοι) ενώ τον ακολούθησε ο Βουγιούκας με τον Λεκαβίτσιους από 9.
Τα δεκάλεπτα:18-19,17-27,10-27 και 17-14.

Κύμη:Στυλιανού 4,Μητσιμπόνας,Χόρτον 13,Σάνγκς 7,Ουάσινγκτον 6,Πουλιανίτης 5(1),Τσιάρας,Μαραγκός 8(1),Τουτζαιράκης 3,Γερομίχαλος 2,Μαργέλης 2,Λιούις (3).

ΠΑΟ:Παπαγιάννης 4,Λοτζέσκι 5(1),Παπαπέτρου 6,Λεκαβίτσιους 9(1),Τόμας 8,Γκίστ 4,Παππάς 7,Καλαιτζάκης 7,Βουγιούκας 9,Λάσμε,Μίτογλου 8,Κιλπάτρικ 20(4).