Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Φουντώνει η μάχη ανόδου της β΄ κατηγορίας

Έχοντας διανύσει ήδη το πρώτο μισό του πρωταθλήματος σε Α΄ και Γ΄ όμιλο της Β΄ κατηγορίας και βρισκόμενοι στη δέκατη αγωνιστική στον Β΄ όμιλο έχουν ξεχωρίσει οι ομάδες που θα κυνηγήσουν την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.


Στον πρώτο όμιλο η Αναγέννηση Μαντουδίου βρίσκεται στην κορυφή με 30 β. κόβοντας πρώτη το νήμα στο φινάλε του πρώτου γύρου παίρνοντας τον τίτλο του πρωταθλητή Χειμώνα.
Η ομάδα του Θ.Τσικτσίρη έχοντας βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα παίζοντας όλα τα ντέρμπι εκτός έδρας δείχνει έτοιμη να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια μετά από αρκετά χρόνια.
Με τη διοίκηση να κάνει πράξη τα λεγομενά της για μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει οι μεταλλωρύχοι ξεκινούν από τη θέση του οδηγού στην κούρσα του τίτλου.
Στην δεύτερη θέση ακολουθεί η Ένωση Ιστιαίας με 29 β. με το συγκρότημα του Σ.Κατσικογιάννη να παραμένει αήττητο και να διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος.
Στην Ιστιαία έχοντας ανασυνταχθεί αφήνοντας πίσω τα προβλήματα του παρελθόντος διαθέτουν το μέταλλο του πρωταγωνιστή και θέλουν να επιστρέψουν στους μεγάλους.
Στην τρίτη θέση με 28 β. είναι η Δόξα Προκοπίου στηριζόμενη στην καλή της αμυντική γραμμή και παθητικό μόλις  4 γκολ.
Οι μαυραετοί με  βαριά φανέλα θα δώσουν μάχη για τον τίτλο έχοντας στον δεύτερο γύρο τα παιχνίδια με τους υπόλοιπους συνδιεκδικητές εκτός έδρας.


Στον δεύτερο όμιλο η ήττα του Ευβοικού από τον Ερμήλιο έδωσε νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.
Το συγκρότημα του Γ.Μάλλιαρη με 27 β. έχει τον πρώτο λόγο διαθέτοντας παίχτες έμπειρους που έχουν αγωνιστεί και σε παραπάνω κατηγορίες έχοντας το μέταλλο του πρωταθλητή.
Στο Μπούρτζι με ισχυρή διοίκηση φέτος θέλουν η άνοδο στη μεγάλη κατηγορία να είναι μόνο η αρχή.
Στην δεύτερη θέση βρίσκεται το Ληλάντιο με 25 β. άλλα με αγώνα περισσότερο με τους νεαρούς του Ν.Ρόγκα εκτός από ταλέντο να δείχνουν και στόφα νικητή.
Στην τρίτη θέση σε απόσταση αναπνοής ακολουθεί με 24 β. ο Ερμήλιος που με τη νίκη του μέσα στο Μπούρτζι έδειξε πως έχει όλα τα φόντα να κυνηγήσει την άνοδο.
Αξίζει να αναφέρουμε πως στο Ληλάντιο και στον Ερμήλιο γίνεται καταπληκτική δουλειά στις ακαδημίες με τις δύο ομάδες να αποτελούν δεξαμενή ταλέντων εδώ και αρκετά χρόνια για το Ευβοικό ποδόσφαιρο.

Στον τρίτο όμιλο ο Αμαρυνθιακός βρίσκεται στην κορυφή με 29 β παραμένοντας αήττητος όλο τον πρώτο γύρο παίζοντας μάλιστα τα ντέρμπι μακριά από το σπίτι του.
Ο Αμαρυνθιακός με τον μετρ των ανόδων στον πάγκο Χ.Γεωργίου και με μία διοίκηση που από το Καλοκαίρι που ανέλαβε  τον έχει μεταμορφώσει σε όλα τα μέτωπα δείχνει ικανός να επιστρέψει στους μεγάλους.
Στην Κάρυστο που ακολουθεί με 28 β. τη φετινή χρονιά πνέει άνεμος αισιοδοξίας και πίστης να πετύχουν την άνοδο κάτι που τα προηγούμενα χρόνια δεν κατάφεραν.
Το συγκρότημα του Γ.Τζόκα διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με μόλις τρία γκολ παθητικό έχοντας δεχθεί γκολ μόνο σε δύο αγώνες.
Οι Νότιοι δείχνουν σταθερότητα στην απόδοσή τους έχοντας στο πλευρό τους τη διοίκηση και τον κόσμο τους.