Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Επανήλθε στις νίκες ο Αστέρας

 Πολύτιμο τρίποντο πήρε ο Αστέρας Βατώντα επικρατώντας με 3-0 της Καστέλλας παίρνοντας βαθιά ανάσα στην προσπάθεια που κάνει να απομακρυνθεί από τη γραμμή του υποβιβασμού.
Με την ομάδα του Γ.Λεζγή να μπαίνει αποφασισμένη στο γήπεδο οι γηπεδούχοι καθάρισαν ουσιαστικά τη νίκη στο πρώτο μισάωρο.
Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους καθηλωμένοι στην τελευταία θέση έμειναν σε ακόμη ένα παιχνίδι σε ρηχά νερά και θα πρέπει να αλλάξουν πολλά για να αποφύγουν το μοιραίο.
Ο Αστέρας άνοιξε το σκορ στο 21΄ με κεφαλιά του Κικίδη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Τζαφέρου.
Με το πόδι πατημένο στο γκάζι οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τερματά τους στο 25΄ με πλασέ του Χρόνη ο οποίος αξιοποίησε τη κάθετη πάσα του Τζαφέρου.
Ο Αστέρας συνέχισε να υπερέχει και θα μπορούσε να αυξήσει το δείκτη του σκορ αν ο Κοτρώτσιος σε δύο περιπτώσεις σημάδευε σωστά.
Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε με τους γηπεδούχους να κάνουν τρία τα τερματά τους στο 80΄ όταν ο Σίμωσης σούταρε και ο Γραμματικόγιαννης στην προσπαθειά του να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
Οι φιλοξενούμενοι έκαναν αισθητή τη παρουσία τους στο τελευταίο δεκάλεπτο με τον Βάσσο στο 85΄ να χάνει την ευκαιρία να μειώσει για τη Καστέλλα.


ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ: Σταθαράς (81′ Α. Καραχάλιος), Κατόλης (79′ Βλάχος), Νεσίμι, Τσώκος, Ντούκα, Κοτρώτσιος (83′ Πολύχρονος), Σίμωσης, Χρόνης, Τζαφέρος (84′ Μπασινάς), Κικίδης.

ΑΠΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ: Ζενέλι, Παυλίδης, Θεοφ. Γραμματικόγιαννης, Οσμάνι, Κουβούσης, Δημόπουλος, Χρυσικός (60′ Καλυβίτης), Λεοντής (60′ Βλάσσης), Βάσσος, Αναστ. Γραμματικόγιαννης, Αρχοντούλης.