Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πολύτιμη νίκη για την Αιδηψό μέσα στο Καλοχώρι -Παντείχι

 Σημαντική νίκη πέτυχε με 0-1 πέτυχε η Αιδηψός μέσα στο Καλοχώρι-Παντείχι σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη σε γήπεδο βούρκο μετά τις τελευταίες βροχοπτώσεις.
Παρά τις σημαντικές απουσίες το συγκρότημα του Γ.Δημητρίου με σωστή τακτική άλλα και την τύχη με το μέρος του πήρε το τρίποντο που το φέρνει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.
Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Γ.Φούρλη είχε τις φάσεις να πετύχει κάποιο γκολ όμως δύο φορές είδε τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Κυριάκου.
Φουριόζοι μπήκαν στο παιχνίδι οι γηπεδούχοι και στο 2΄ το σουτ του Στρατή σταμάτησε στο δοκάρι του Κυριάκου.
Οι παίχτες του Γ.Φούρλη συνέχισαν να πιέζουν με τον Σαμπάνη να μη μπορεί να νικήσει σε δύο περιπτώσεις τον Κυριάκου.
Με το πέρας μισής ώρα παιχνιδιού η Αιδηψός ισορρόπησε παίρνοντας μέτρα στο γήπεδο.
Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν με τη λήξη του ημιχρόνου όταν ο Α. Στεργίου έπιασε το δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής μη αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον Δρεναφτσή.
Το γκολ αυτό έκοψε τα πόδια των γηπεδούχων οι οποίοι χρειάστηκαν αρκετό χρόνο ώστε να βρουν τα πατηματά τους.
Στο 75΄ το μακρινό σουτ του Καραμπά σταμάτησε και πάλι στο δοκάρι του Κυριάκου.
Με το Καλοχώρι -Παντείχι να ψάχνει την ισοφάριση η Αιδηψός στο 80΄ βρέθηκε κοντά στο δεύτερο γκολ με τον Αναγνώστου να σπαταλάει μεγάλη ευκαιρία από πλεονεκτική θέση.
Τελευταία καλή φάση για τους γηπεδούχους στο 87΄ με το σουτ του Ζουρμπουλή Χ. να διώχνει σε κόρνερ ο Κυριάκου.

 ΚΑΛΟΧΩΡΙ-ΠΑΝΤΕΙΧΙ: Δρεναφτσής, Ντούκα, Κάραλης, Ίσσαρης, Σαμαρτζής, Δαμπάνης (73′ Σακάλογλου), Στρατής (60′ Χρ. Ζουρμπουλής), Β. Ζαχαριάδης (55′ Π. Ζουρμπουλής), Πάλλης, Καραμπάς, Σαμπάνης.

 ΑΙΔΗΨΟΣ : Κυριάκου, Σαββόπουλος, Καραγκούνης (87′ Γκοτσάι), Καππές, Γλύκος, Κ. Φώτου, Σαμπάι, Νίκ. Αναγνώστου (90′ Παπατζίκος), Α. Μπιμπάι (46′ Βασιλείου), Τ. Μπιμπάι, Α. Στεργίου.