Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αιγέας Πετριών - Κονίστρες 2-2: "Χ"ρυσή ισοπαλία για τους φιλοξενούμενους

Με το ισόπαλο 2-2 έληξε η αναμέτρηση των ουραγών του 3ου ομίλου της Β' κατηγορίας σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησε ο δυνατός άνεμος ο οποίος δυσκόλευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.
Το ισόπαλο αποτέλεσμα ευνοεί τους φιλοξενούμενους που κράτησαν την διαφορά των τριών βαθμών από τον Αιγέα Πετριών και μάλιστα υπερέχουν και σε περίπτωση ισοβαθμίας των σημερινών αντιπάλων καθώς οι Κονίστρες είχαν νικήσει στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.
Στο Α' ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πολύ μέτριο και εκτός από το γκολ του Αιγέα και μια φάση για κάθε ομάδα δεν είχε κάτι άλλο άξιο αναφοράς.
Στο Β' ημίχρονο η ανατροπή στο σκορ από πλευράς Κονιστρών και η γρήγορη ισοφάριση του Αιγέα έκαναν το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον και οι δυο ομάδες παρά τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν στην συνέχεια δεν μπόρεσαν να πετύχουν τρίτο τέρμα με αποτέλεσμα να φτάσουν στην ισοπαλία που εξυπηρετεί περισσότερο τις Κονίστρες.

Γκολ και φάσεις:

Στο 20' ο Αγγελόπουλος βρέθηκε τετ α τετ με τον Γεραντώνη πλάσαρε αλλά ο τερματοφύλακας του Αιγέα έσωσε την εστία του.
Στο 34' σουτ του Βυργιώτη έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο Αγγελόπουλος.
Στο 40' οι γηπεδούχοι έσπασαν το τεχνητό οφσάιντ που προσπάθησε να κάνει η αντίπαλη άμυνα και ο Καραβάς με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-0.
Στο 46' μετά από ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ από τον Ντραγκότι η μπάλα στα δίχτυα του Γεραντώνη  1-1.
Στο 54' μακρινή (30 μέτρα) και από πλάγια εκτέλεση φάουλ από τον Ντραγκότι η μπάλα αιφνιδίασε τον Γεραντώνη (έχει μεγάλη ευθύνη) και κατέληξε στα δίχτυα 1-2.
Στο 56' μετά από ατομική ενέργεια του Καβαλάρη και γύρισμα στο σημείο του πέναλτι ο αμαρκάριστος Καραβάς έκανε το 2-2.
Στο 62' ωραία κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ και σουτ του Ντραγκότι μόλις άουτ για τους φιλοξενούμενους.
Στο 66' σουτ του Πίγκου πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Γεραντώνη.
Στο 90' ο Δεμερτζής πλάσαρε από πλεονεκτική θέση αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Διαιτησία: Καλαμάτας, Ντούρας - Κοτταρά

Αιγέας Πετριών (Νίκας Δ.):
Γεραντώνης, Δεμερτζής Π, Παπασταματίου, Ζήσης, Αρβανίτης, Παπαγεωργίου(79' Λαθουράς), Καραβάς, Βυργιώτης Κ, Βυργιώτης Στ, Γκόρος(52' Μουλάς), Καβαλάρης(72' Δεμερτζής Στ).



ΑΟ Κονιστρών (Αν.Βέκιος):
Αγγελόπουλος Ευαγ. τ Χαρ, Κολτσινάκου, Κατσής, Μούντριχας Στ, Μούντριχας Αλ, Κόκκος, Πίγκος, Σέγκος, Πόγκας, Ντραγκότι, Αγγελόπουλος Ευαγ. τ Κων(82' Καραγιάννης).