Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αρτεμησιακός – Ερμής Πηλίου 3-4, σε ένα «χορταστικό» αγώνα

Για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας ο Αρτεμησιακός φιλοξένησε στο γήπεδο Γουβών τον Ερμή Πηλίου σε ένα χορταστικό αγώνα  όχι μόνο γιατί είχε ΕΠΤΑ γκολ, αλλά και γιατί είχε ΠΕΝΤΕ πέναλτι και πολλές καλές φάσεις κυρίως από πλευράς γηπεδούχων.
Ο αγώνας είχε ρυθμό και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι τελευταίου δευτερολέπτου, με τις δυο ομάδες να παίζουν πραγματικά καλό ποδόσφαιρο.


Οι φάσεις του αγώνα

 6΄ Σουτ του Αγγελόπουλου από την περιοχή με καλές προϋποθέσεις βγαίνει λίγο έξω από το κάθετο του Τζαφέρου.
 9΄ Κεφαλιά του Λιάσκου αποκρούει σε πρώτο χρόνο ο Παναγιωτόπουλος και σε δεύτερο η άμυνα των γηπεδούχων.
13΄ Ανάποδο ψαλιδάκι μέσα από τη μεγάλη περιοχή του Καρακάξη, τερματίζει πάνω στο σώμα του Τζαφέρου.
17΄ Μετά από φάουλ του Ανέστη  η κεφαλιά του Καρακάξη τερματίζει λίγο έξω από το κάθετο του Ερμή.
19΄ Ο Καρακάξης βρίσκεται τετ α τετ με τον Τζαφέρο αλλά η άμυνα του Ερμή τον προλαβαίνει και με την πίεσή της τελικά σουτάρει στο εξωτερικό των διχτυών του τερματοφύλακα.
23΄ Ο Παπανδρέου χρεώνεται με χέρι και ο Τζαφέρος αναλαμβάνει από την άσπρη βούλα να εκτελέσει το πέναλτι, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του Ζηγογιάννη, 0-1.
27΄ Δυνατό σουτ του Ανέστη βρίσκει στο σώμα του Τζαφέρου και αναγκάζει τον παίκτη να γίνει αλλαγή, μιας και ένοιωσε τράβηγμα στο πόδι του.
39΄ Μετά από φάουλ για τον Ερμή, η μπάλα φτάνει στον Σοφρώνη που ξεγελά τον Παναγιωτόπουλο και κάνει το 0-2.
45΄ Ο Ψύλλος ανατρέπει τον Λιάσκο και για δεύτερη φορά ο Τζαφέρος σκοράρει από την άσπρη βούλα, στέλνοντας τις ομάδες για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με σκορ 0-3.
53΄ Εκτελείται φάουλ από την ομάδα του Κυρπισλίδη και ο Αγγελόπουλος πηδά ψηλότερα από όλους και με το κεφάλι μειώνει σε 1-3.
59΄ Για δεύτερη φορά ο Ψύλλος χρεώνεται με πέναλτι στον Τσουπεή και ο Σοφρώνης κάνει το 1-4.
66΄ Μετά από φάουλ που εκτελεί ο αρχηγός Γοργομάτης, ο Αγγελόπουλος με το κεφάλι στέλνει την μπάλα λίγο έξω από το κάθετο του Τζαφέρου.
68΄ Φάουλ του Φατση, κεφαλιά του Αγγελόπουλου και στη συνέχεια του Σταματάκη καταλήγει λίγο πάνω από το οριζόντιο του Τζαφέρου.
79΄ Άλλη μια προσπάθεια του Αγγελόπουλου από κοντά τερματίζει με την μπάλα να βγαίνει λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.
80΄ Σουτ του Φατση από κοντά αποκρούει με γροθιές ο Τζαφέρος στέλνοντας την μπάλα σε κόρνερ.
81΄ Εκτελείται το κόρνερ και ο Αγγελόπουλος με το κεφάλι γράφει το 2-4.
84΄ Ο Κάνδιας ανατρέπει τον Στραφιώτη μέσα στην περιοχή και χρεώνεται το πέναλτι, με τον Καρακάξη φέρνει το σκορ στο 3-4.
87΄ Μέσα στην περιοχή ο Φατσης και στη συνέχεια ο Αγγελόπουλος στέλνουν την μπάλα πάνω στον Τζαφέρο.
93΄ Πέναλτι και πάλι, αυτή τη φορά για χέρι μέσα στην περιοχή του Ερμή που αναλαμβάνει να εκτελέσει αγχωμένα ο Καρακάξης, στέλνοντας την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, χάνοντας την ευκαιρία να φέρει τον αγώνα στα ίσια.

Αρτεμησιακός (Κυρπισλίδης):
Παναγιωτόπουλος, Σταματάκης, Παπανδρέου, Μεταξιώτης, Γοργομάτης, Φατσης, Ανέστης (27΄ Λάβας – α/α), Ψύλλος, Στραφιώτης, Καρακάξης, Αγγελόπουλος.

Ερμής Πηλίου (Ζηγογιάννης):
Τζαφέρος, Κάνδιας, Μπαϊμπάκης (52΄ Μπαλατσός), Καρράς, Παπαγεωργίου, Τσουπεής (85΄ Τερτιλής), Σοφρώνης, Μπουζάλας (64΄ Ανδρίτσος), Λιάσκος, Τσούρτης (78΄ Κοτρώνης), Ραβανός

Διαιτητής: Σπανός
Βοηθοί: Καραβά - Μούρτικας

Δείτε το φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί