Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Είχε κέφια ο Ηρακλής 5-0 το Καλοχώρι-Παντείχι

Παίζοντας στο μεγαλύτερο διάστημα ωραίο ποδόσφαιρο ο Ηρακλής φιλοδώρησε με πέντε γκολ το Καλοχώρι -Παντείχι έχοντας παράλληλα τρία δοκάρια και αρκετές ευκαιρίες να αυξήσει ακόμη περισσότερο το δείκτη του σκορ.
Το συγκρότημα του Σ.Μεθενίτη ξεκίνησε το παιχνίδι με το πόδι πατημένο στο γκάζι βλέποντας μόλις στο 5΄ τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι έπειτα από τη λόμπα που επιχείρησε ο Σκριβάνος.
Ο Ηρακλής άνοιξε το σκορ στο 12΄ όταν ο Ζουλιώτης σέντραρε και τον Ανέστη με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
Ο Σκριβάνος είδε την τύχη να του γυρνάει τη πλάτη για δεύτερη φορά καθώς η προβολή που
επιχείρησε στο 36΄ σταμάτησε και πάλι στο δοκάρι του Δρεναφτση.
Το κακό για τον Σκριβάνο τρίτωσε στο 40΄ όταν και πάλι δική του προσπάθεια σταμάτησε στο δοκάρι του πορτιέρο του Καλοχωρίου-Παντειχίου.
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Γηραιός έκανε δύο τα τερματά του όταν ο Μήτρου στο 49΄ σούταρε ο Δρεναφτσης απέκρουσε με τον Μπακομήτρο να παίρνει το ριμπάουντ κάνοντας το 2-0.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να υπερέχουν με τον Γκάβαλη στο 76΄ να δίνει πάρε βάλε στον Σιαράπη ο οποίος έκανε τρία τα τέρματα του Ηρακλή.
Στο 79΄ ο Σιαράπης μετατράπηκε σε δημιουργός όταν έπειτα από κούρσα από αριστερά βρήκε αμαρκάριστο τον Αγγελάτο  Γ. ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 4-0.
Το δείκτη του σκορ έκλεισε στο 86΄ ο Γκάβαλης με έξοχη εκτέλεση φάουλ.


Ηρακλής Ψαχνών: Αρχοντάκης Ζουλιώτης Αγγελάτος Δ (79΄Χασαπίδης)Μπακομήτρος Παλαιολόγος Τσολάκος Σκριβάνος Αγγελάτος Γ. Κόφι(70΄Σιαράπης) Ανέστης(58΄Γκάβαλης) Μήτρου

Καλοχώρι -Παντείχι: Δρεναφτσής Ντούκα Καραλής (63΄Βλάχος) Δαμπάνης Ζιζόλι Ζουρμπουλής Π.(65΄ Ίσσαρης) Στρατής(58΄Σακάλογλου) Ζαχαριάδης Ζουρμπουλής Χ. Καραμπάς Πάλλης (63΄Σαμπάνης)