Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Εμφάνιση και νίκη τεσσάρων αστέρων ο Ταμυναϊκός απέναντι στην Αιδηψό

Με πολύ καλή απόδοση στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού ο Ταμυναϊκός επιβλήθηκε με το ευρύ 4-0 του ΑΟ Αιδηψού και πέτυχε ακόμη μια νίκη στο Τσαρπάλειο.
 Η ομάδα του Γιάννη Καρβέλη εκτός των γκολ δημιούργησε και έχασε αρκετές ευκαιρίες και παρά το γεγονός ότι για μια ακόμα φορά αγωνίστηκε με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές κέρδισε με την εμφάνιση της το χειροκρότημα της εξέδρας.
Οι φιλοξενούμενοι της Αιδηψού ήρθαν στο Τσαρπάλειο με αρκετές απουσίες (δήλωσαν στο Φ.Α 15 ποδοσφαιριστές) και παρά τις όποιες προσπάθειες τους δεν μπόρεσαν να επιβεβαιώσουν με την εμφάνιση τους την 4η θέση που είχαν στον βαθμολογικό πίνακα πριν από το σημερινό αγώνα.

Γκολ και φάσεις:

Στο 10' από πάσα του Δήμου ο Πιλάτης σούταρε από καλή θέση αλλά ο Ψαρράς έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 11' ο Βρέττος έπιασε δυνατό σουτ ο Ψαρράς απέκρουσε προσωρινά η μπάλα πήρε πορεία προς τα δίχτυα αλλά οι αμυντικοί τελευταία στιγμή απομάκρυναν.
Στο 16' πάλι ο Πιλάτης βγήκε στην πλάτη της άμυνας απέφυγε και τον τερματοφύλακα αλλά το πλασέ του κόντραραν οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων.
Στο 20' από εκτέλεση φάουλ του Πιλάτη ο Λάμπρου έπιασε κεφαλιά που πέρασε λίγο άουτ.
Στο 23' έγινε το 1-0 όταν ο Λεωνίδας Πιλάτης βρέθηκε σε θέση μέσα αριστερά και με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ψαρρά.
Ο σκόρερ και αρχηγός του Ταμυναϊκού στην προσπάθεια του να πετύχει το γκολ τραυματίστηκε και αποχώρησε λίγο αργότερα.
Στο 33' ο Βασίλης Αναστασίου δεν δίστασε να σουτάρει από το ύψος της περιοχής στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία του Ψαρρά κάνοντας το 2-0.
Στο 38' ο Μπιμπάι σούταρε από καλή θέση η μπάλα  κόντραρε σε αμυντικό και πέρασε ελάχιστα από το δεξί δοκάρι του Γούναρη.
Στο 51' σουτ του Κροκόδειλου πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 68' ωραίο σουτ του Στεργίου από εκτέλεση φάουλ κατέληξε λίγο έξω από τα δοκάρια του Γούναρη.
Στο 75' σουτ του Πομαρές απέκρουσε  ο Ψαρράς.
Στο 85' από πάσα του Πομαρές ο Κοκκάλας πλάσαρε εύστοχα τον Ψαρρά και έκανε το 3-0.
Και στο 90' ο Βασίλης Αναστασίου με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το τελικό 4-0.

Διαιτησία: Πόγκας, Νέγρης - Παππάς.

Ταμυναϊκός (Γιάννης Καρβέλης):
Γούναρης, Ορσας, Δήμου, Κουτσαυλής, Φωτόπουλος(46' Κρόκος), Αναστασίου Ι, Πιλάτης(26' Πομαρές), Αναστασίου Β, Λάμπρου(36' Ποδαράς), Κροκόδειλος(58' Κοκκάλας), Βρέττος.



Αιδηψός (Γιώργος Δημητρίου):
Ψαρράς, Σαββόπουλος, Μπιμπάι, Καππές, Γλύκος, Γοργομάτης, Μηλόπουλος(64' Μάρκου), Αναγνώστου, Παπατζίκος(75' Μαυροζούμης), Χοτζάι(65' Φαράντος), Στεργίου Αργ.(78' Καρμάι).