Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ψήλωσε ακόμη περισσότερο ο Όλυμπος

Ακόμη μία σημαντική νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Όλυμπος επικρατώντας με 2-0 των Ωρεών.
Με το τρίποντο αυτό το συγκρότημα του Π.Κοντογιάννη αποσπάται από τη ζώνη του υποβιβασμού με τη μάχη όμως για τη σωτηρία να έχει πολύ δρόμο ακόμη.
Οι Ωρεοί ξεκίνησαν καλύτερα στο παιχνίδι με τον Σταματονικολό στο 15΄ να πλασάρει από πλάγια θέση και τον Μωραίτη να διώχνει σε κόρνερ.
Μετά το 20΄ οι γηπεδούχοι πήραν μέτρα στο γήπεδο με το σουτ του Σ.Αργύρη στο 22΄ να βρίσκει σε σώματα αμυντικών και να καταλήγει σε κόρνερ.
Ο Όλυμπος στο 38΄ άνοιξε το σκορ όταν ο Σ.Αργύρης σούταρε δυνατά από το ύψος της μεγάλης περιοχής ο Μαυρούτσικος απέκρουσε προσωρινά με τον Παριανό να παίρνει το ριμπάουντ γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του.
Στην επανάληψη ο Όλυμπος διατήρησε την υπεροχή του με τον Κηρύκο στο 61΄ να σεντράρει στην καρδιά της άμυνας των Ωρεών και το απευθείας βολέ του Ντούρμα να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Μαυρούτσικου.
Με το χρόνο να περνάει ο Όλυμπος πίεσε για το γκολ που θα κλειδώσει τη νίκη στο 70΄ ο Σακκής γέμισε στην περιοχή των Ωρεών ο Παριανός δέχτηκε το μαρκάρισμα του Μαργέτη με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο αρχηγός Δ.Ντούρμας στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.
Στο τελευταίο πεντάλεπτο οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν κοντά στο γκολ την κεφαλιά όμως του Τζαφεράι έδιωξε ο Μωραίτης.
Με τη συμπλήρωση των ενενήντα οι Ωρεοί ζήτησαν πέναλτι μάλλον δίκαια σε μαρκάρισμα του Τζαφεράι από τον Σακκή με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Όλυμπος:Μωραίτης Κηρύκος(90΄Μήτρου) Σακκής Κουτσαβλής Μπισμπικόποτλος Αργύρης Η. Ντούρμας Ρουμπής Α. Τρεγκάι(79΄Καρλατήρας) Παριανός Αργύρης Σ.(65΄Τσούμαρης)

Ωρεοί: Μαυρούτσικος Τζαφεράι Καπλανάι Μαργέτης Τόουφρε Κατσός Μπαλάνος Μαυρούτσικος Γ. Αναγνωστάκης Ένεχ Σταματονικολός