Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νικητής ο Ελλήσποντος σε παιχνίδι ροντέο

 Ο Ελλήσποντος πήρε σπουδαία νίκη με 1-2 απέναντι στον Αστέρα Βατώντα σε ένα παιχνίδι που στιγματίστηκε από πολλά νεύρα,αψιμαχίες και πεντάλεπτη διακοπή  με συνέπεια ο διαιτητής της αναμέτρησης να δείξει δύο κόκκινες κάρτες μία σε κάθε ομάδα.
Η ομάδα του Π.Τοκπασίδη ευτύχησε στις λίγες φάσεις που τις παρουσιάστηκαν να πετύχει δύο γκολ παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα.
Από την άλλη πλευρά ο Αστέρας σπατάλησε τουλάχιστον πέντε κλασσικές ευκαιρίες με τον Γ.Λεζγή στο τέλος να είναι φανερά στεναχωρημένος με την τροπή που πήρε το παιχνίδι.
Μετά το αναγνωριστικό πρώτο εικοσάλεπτο οι δύο ομάδες βρήκαν ρυθμό φθάνοντας με αξιώσεις μπροστά στις δύο εστίες.
Οι γηπεδούχοι στο 25΄ ζήτησαν πέναλτι όταν ο Σκριβάνος βρέθηκε απέναντι στον Σπάχο οι δύο τους συγκρούστηκαν  η μπάλα πήρε πορεία προς τα δίχτυα με τον Μάλλιο να διώχνει πάνω στη γραμμή σε κόρνερ.
Ο Ελλήσποντος στο 33΄ άνοιξε το σκορ όταν ο Αντωνόπουλος με κάθετη πάσα έβγαλε σε θέση βολής τον Ντουλελάρι που με άψογο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν με τον Γούναρη στο 39΄ να πλασάρει πάνω από τα δοκάρια.
Ένα λεπτό πριν την ανάπαυλα ο Γκέκας πλάσαρε από πλεονεκτική θέση με τον Σπάχο να διώχνει σε κόρνερ.
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Αστέρας σφυροκόπησε για δέκα λεπτά την εστία του Σπάχο που είχε όμως απάντηση στους επιθετικούς των γηπεδούχων.
Ο Σκριβάνος στο 50΄ και οι Γκέκας και Γούναρης στο 52΄ σε διπλή ευκαιρία νικήθηκαν από τον πορτιέρο του Ελλήσποντου. 
Στο 55΄ ο Τζαφέρος πλάσαρε μόνος απέναντι στον Σπάχο με τη μπάλα να περνάει δίπλα από τα δοκάρια.
Το παιχνίδι πήρε φωτιά στο 62΄ όταν ο Αστέρας συνέχισε τη φάση παρότι ήταν πεσμένος παίχτης του Ελλήσποντου με τον Τζαφέρο να πλασάρει δίπλα από τα δοκάρια..
Τότε οι του Ελλήσποντου ζήτησαν εξηγήσεις με τον αγωνιστικό χώρο να μετατρέπεται σε ρίνγκ.
Τη νύφη πλήρωσαν οι Ρουμπής και Σκριβάνος που αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα φεύγοντας για τα αποδυτήρια.
Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να κλειδώσουν τη νίκη με τους Μπατζελή στο 79΄ και Ντουλελάρι στο 83΄ να μη βρίσκουν στόχο.
Ο Αστέρας βρήκε την ισοφάριση στο 84΄ με τον Κοτρώτσιο που πλάσαρε άψογα τον Σπάχο κάνοντας το 1-1.
Η χαρά των γηπεδούχων κράτησε λίγο καθώς ο Μπατζελής στο 88΄ με έναν κεραυνό δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Κώστογλου δίνοντας στην ομάδα του τη νίκη.

Αστέρας Βατώντα: Κώστογλου Κοτρώτσιος Κικίδης(λ.τ. 78΄ Κατόλης) Τσώκος Ντούκα Χασαλάρι Γκέκας Γούναρης Τζαφέρος Σκριβάνος Ματράκας(75΄ Νεσίμι)

Ελλήσποντος: Σπάχο Ρογαλίδης Κουτσαβλής(46΄Αυλωνίτης)Κουσερής Μαρίνος Αντωνόπουλος Μάλλιος Ντουλελάρι Αργύρης(68΄Νάνος) Ρουμπής Φτούλης(70΄Μπατζελής)