Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 27 Μαρτίου 2019: Ο Α.Ο.Ν.Α. κυπελλούχος Ευβοίας

 Ο Α.Ο.Ν.Α. αναδείχτηκε κυπελλούχος Ευβοίας επικρατώντας του Απόλλωνα Ερέτριας μετά από ένα μεγάλο παιχνίδι που κρίθηκε στα πέναλτι.
Με το σκορ στο 3-3 στη κανονική διάρκεια και στην παράταση το πέναλτι του Α.Βαλκάνου οδήγησε τους Αρτακιανούς στην πέμπτη κατάκτηση του κυπέλλου Ευβοίας.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Α.Ο.Ν.Α. ο Αγριόδημος που απέκρουσε δύο πέναλτι.
Ο Α.Ο.Ν.Α. προηγήθηκε στο 12΄ με γκολ του Κωστούλα ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος της αμυντικής γραμμής του Απόλλωνα.
Η ομάδα του Δ.Βαλκάνου απάντησε στο 16΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τόρα. φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια.
Ένα λεπτό πριν το ημίχρονο ο Α.Ο.Ν.Α κέρδισε πέναλτι με τον Μπαλαμπάνη να νικάει για το 2-1 τον Ναβροζίδη.
Στην επανάληψη ο Απόλλων είχε την απάντηση και με δύο γκολ του M.V.P. του παιχνιδιού Άκη Καλοχωρίδη στο 55΄ και στο 60΄ έκανε την ανατροπή γράφοντας το 2-3
Ο Πρώτος σκόρερ του Α.Ο.Ν.Α. στο πρωτάθλημα Π.Καραντάκης δύο λεπτά μετά την εισοδό του στο παιχνίδι με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Θωμά ισοφάρισε γράφοντας το 3-3 που ήταν και το αποτέλεσμα της κανονικής διάρκειας.
Στην παράταση ο Απόλλωνας αναγκάστηκε  να αγωνιστεί με παίχτη λιγότερο λόγω αποβολής του Σμπιλίρη στο 101΄ με δεύτερη κίτρινη.

Έτσι οδηγηθήκαμε στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι όπου εκεί ένα παιδί της Ερέτριας έδωσε με το εύστοχο πέναλτι το κύπελλο στον Α.Ο.Ν.Α.



Η διαδικασία των πέναλτι:
Τόρα: 0-1
Μπαλαμπάνης άουτ
Μώρος: Απέκρουσε ο Αγριόδημος
Θωμάς: 1-1
Σέολ :    1-2
Κωστούλας: 2-2
Μπαλόζι: 3-2
Γεωργίου: 3-3
Καλοχωρίδης: 3-4
Τσούτης:    4-4
Ευγενίου: Απέκρουσε ο Αγριόδημος
Βαλκάνος:   5-4
 Αξίζει να αναφέρουμε τα φριχτά παράπονα των ανθρώπων της Ερέτριας για την διαιτησία με χαρακτηριστική την κίνηση του Προέδρου Θ.Κοντσιλίδη να αφήσει στα πόδια των διαιτητών τα μετάλλια που τους απονεμήθηκαν.

Α.Ο.Ν.Α.: Αγριόδημος Κολιόπουλος Μπαλαμπάνης Γεωργίου Θωμάς Τσούτης Λούκας Μπελίτσος (69΄Καραντάκης)Τσομπάνης (58΄Τουρκοχωρίτης) Νικολάου (72΄Βαλκάνος) Κωστούλας

Απόλλων Ερέτριας: Ναβροζίδης Μετσανάι (75΄ Αντζέλι) Κορακιανίτης (99΄ Ζαχαρόπουλος) Σμπιλίρης Κόντος (117΄Ευγενίου) Καλοχωρίδης Μπαλόζι Σέολ Μώρος Τόρα Τσίγκας