Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μία ανάσα από τον τίτλο η Δόξα Προκοπίου

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι Αναγέννηση Μαντουδίου και Δόξα Προκοπίου αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 3-3 αποτέλεσμα που φέρνει τους μαυραετούς μία ανάσα από τον τίτλο και την άνοδο στην Α΄ κατηγορία.
Με το πρωτάθλημα να βρίσκεται δύο στροφές πριν το τέλος η Δόξα βρίσκεται στην κορυφή με την Αναγέννηση και την Ένωση Ιστιαίας να ακολουθούν ένα βαθμό πίσω.
Μπροστά σε περίπου 500 φίλους του ποδοσφαίρου σε ένα δυνατό παιχνίδι οι δύο ομάδες πάλεψαν για τη νίκη με τη Δόξα στο τέλος να χύνει την καρδάρα με τους τρεις βαθμούς.
Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό και μόλις στο 2΄ άνοιξαν το σκορ με εκτέλεση φάουλ του Αλεξίου.
Το γκολ αυτό έδωσε φτερά στα πόδια των φιλοξενούμενων που πάταγαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο με την Αναγέννηση να μη μπορεί να αντιδράσει.
Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ο Αλεξίου βρέθηκε φάτσα με το 0-2 με τον επιθετικό της Δόξας να πετάει την ευκαιρία πάνω από τα δοκάρια του πορτιέρο της Αναγέννησης.
Στο δεύτερο μέρος οι Λιγνιτωρύχοι μπήκαν αποφασισμένοι φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια στο 49΄ με τον Στεφανίδη έπειτα από ωραία ενέργεια και πάσα του Τσιβίκα.
Η χαρά τους όμως δεν κράτησε για πολύ καθώς στο 68΄ ο αρχηγός της Δόξας Γ.Κουτσουφλάκης με κεφαλιά έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του.
Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν με το άγχος όμως να βαραίνει τα πόδια τους δεν μπορούσαν να βγάλουν τις φάσεις προς την εστία των φιλοξενούμενων.
Η Δόξα πέτυχε το 1-3 στο 87΄ με δράστη και πάλι τον Αλεξίου ο οποίος εκμεταλλεύθηκε αδράνεια στην άμυνα της Αναγέννησης.
Η Αναγέννηση παρά το εις βάρος της σκορ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα καταφέρνοντας στις καθυστερήσεις με γκολ των Μουρκογιάννη και Τάρλα να ισοφαρίσει σε 3-3 αποτέλεσμα όμως που δεν την αφήνει να κρατάει την τύχη στα χέρια της.