Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 14 Απριλίου 2019: Ταμυναϊκός - Αρτάκη 1-1: Στάση Τσαρπάλειο για τους πρωτοπόρους

Σε ένα παιχνίδι που είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι όπως πάθος, δυνατές μονομαχίες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου, ένταση αλλά και διαστήματα καλού ποδοσφαίρου Ταμυναϊκός και Αρτάκη ήρθαν ισόπαλοι 1-1.
Στο Α' ημίχρονο το παιχνίδι έδειχνε μοιρασμένο με τις δυο ομάδες να έχουν από μια καλή στιγμή αλλά στην ουσία κυριάρχησαν οι μονομαχίες και το πάθος, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να χτυπήσουν στην κόντρα επίθεση και τους φιλοξενούμενους (που είχαν σημαντικές απουσίες) να προσπαθούν να απειλήσουν με τα στημένα (φάουλ, κόρνερ).
Αυτό βέβαια που σημάδεψε το πρώτο ημίχρονο ήταν ο τραυματισμός των Κολιόπουλου και Κρόκου που στο 42'  σε διεκδίκηση της μπάλας  στον αέρα συγκρούστηκαν τα κεφάλια τους με αποτέλεσμα να έχουμε 25 λεπτά διακοπή του αγώνα  καθώς χρειάστηκε οι δυο ποδοσφαιριστές να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο μετά τις πρώτες βοήθειες που πήραν από τους γιατρούς του αγώνα.
Στο Β' ημίχρονο η Αρτάκη που από νωρίς απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την αποβολή του Ποδαρά στο 47' πίεσε τον Ταμυναϊκό έχασε ευκαιρίες,  κατάφερε να προηγηθεί στο 70' με το εκπληκτικό σε εκτέλεση φάουλ του Μπαλαμπάνη και θα μπορούσε να φύγει με μια μεγάλη νίκη από το Τσαρπάλειο αλλά με ένα γκολ στις καθυστερήσεις ο Ταμυναϊκός έδειξε για μια ακόμα φορά ότι παλεύει τα παιχνίδια μέχρι το τέλος, κράτησε απόρθητη την έδρα του και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.

Γκολ και φάσεις:

Στο 9' απευθείας φάουλ του Μάνου Αναστασίου πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Αγριόδημου.
Στο 41' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Θωμά μπλόκαρε ο Μητακίδης.
Στο 49' η Αρτάκη έχασε τεράστια ευκαιρία όταν ο Καραντάκης πήρε την μπάλα από λάθος του Μητακίδη προχώρησε, βρέθηκε απέναντι από τον πορτιέρο του Ταμυναϊκού αλλά πλάσαρε ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.
Στο 47' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ποδαράς για επικίνδυνο φάουλ.
Στο 68' ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους όταν σουτ του Νικολάου έδιωξε ο Δήμου πριν η μπάλα περάσει την γραμμή του τέρματος.
Στο 70' η Αρτάκη έκανε το 0-1 με φοβερή εκτέλεση φάουλ του Μπαλαμπάνη που έστειλε την μπάλα στο αριστερό Γ του Μητακίδη.
Στο 85' ο Κροκόδειλος από καλή θέση σούταρε άουτ.
Στο 87' ο Μητακίδης έδιωξε σε κόρνερ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Θωμά.
Στο 90+1' σε εκτέλεση φάουλ του Λάμπρου από το κέντρο ο Βασίλης Αναστασίου βρέθηκε ανενόχλητος μέσα στην περιοχή, σούταρε ο Αγριόδημος έκανε ωραία επέμβαση αλλά στην επαναφορά ο 16χρονος Κροκόδειλος που καραδοκούσε από κοντά έκανε το 1-1.
Στο 90+3' ο Βρέττος έφυγε μόνος από το κέντρο του γηπέδου αλλά λίγο πριν μπει στην περιοχή και γίνει πολύ απειλητικός τον πρόλαβαν οι αμυντικοί και απομάκρυναν.
Στο 90+4' ο Μητακίδης έκανε ωραία απόκρουση σε σουτ του Γεωργίου.
Το Τσαρπάλειο σήμερα ήταν κατάμεστο με παλμό από τους φίλους και των δύο ομάδων και πραγματικά θύμισε άλλες εποχές.

Το Evia Goal εύχεται περαστικά και γρήγορα στα γήπεδα στους Κολιόπουλο και Κρόκο.

Διαιτησία: Βρακάς,  Κωνστάντιος - Τσιφλάκος.

Ταμυναϊκός (Γιάννης Καρβέλης):
Μητακίδης, Φωτόπουλος(90' Ορσας), Δήμου, Κούτρας, Αναστασίου Β, Αναστασίου Ι, Κοκκάλας(52' Κουτσαυλής), Πομαρές(63' Κροκόδειλος), Ποδαράς, Κρόκος(42' Λάμπρου), Βρέττος.


 Αρτάκη (Μιχάλης Μαύρος):
Αγριόδημος, Κολιόπουλος(42' Λειβαδίτης), Μπαλαμπάνης, Γεωργίου, Θωμάς, Τσούτης, Ζαχαρόπουλος, Μπελίτσος(87' Πούρνης), Καραντάκης, Νικολάου, Τουρκοχωρίτης(84' Λούρος).