Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δύσκολη πλέον η παραμονή των Ωρεών, 1-3 με το Αυλωνάρι

 Την ήττα γνώρισαν σήμερα οι Ωρεοί για την 26η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας από το Αυλωνάρι, ήττα που τους φέρνουν πλέον κοντά στον υποβιβασμό αφού βρέθηκαν στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και με  ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα μέχρι τέλους του πρωταθλήματος.

Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να είναι πολύ πιεστικοί στο δεύτερο μέρος και με τον Καπλανάι να τραυματίζεται σοβαρά στο γόνατό του στο 56΄.

Το Αυλωνάρι κατάφερε να ανοίξει το σκορ με διπλή προσπάθεια του Λαθουρά στο 12΄, αφού το «δεκάρι» των φιλοξενούμενων προσπαθεί να πλασάρει τον Μαυρούστικο που αποκρούει σε πρώτο χρόνο και την μπάλα να επιστρέφει στον Λαθουρά που δεν δυσκολεύτηκε να την στείλει στα δίχτυα, με δύο αμυνόμενους να τρέχουν εις μάτην να την προλάβουν, 0-1.

Στη συνέχεια η Ωρεοί ανέβασαν ρυθμό και έχασαν ευκαιρίες με τον Ένεχ και τον Μαργέτη.
Στο δεύτερο μέρος το Αυλωνάρι μπήκε δυνατά αλλά ο Παππάς χρεώθηκε με πέναλτι σε ανατροπή του Αθανασίου που το μετουσίωσε σε γκολ στο 63΄, 1-1.
Στο 64΄ο Κοκάλας και στο 71΄ ο Κούρτης χάνουν  τη ευκλαιρία να σκοράρουν αφού ο Δ. Μαυρούστικος τους λέει «όχι».
Στο 74΄ η ομάδα του Ντόβολη έφτασε κοντά στο γκολ με τον Κούρτν να δίνει σέντρα στον Braha που σε κενή εστία στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 78΄ ο κος Πόγκας χρέωνει χέρι σε παίκτη των Ωρεών και ο Κούρτης από την άσπρη βούλα κάνει το 1-2.
Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε και πάλι ο Κούρτης στο 83΄με πλασέ σε άδεια εστία.

Α.Ο. Ωρεών (Γουρνάς):

Μαυρούτσικος Δ, Τζαφεράι, Καπλανάι (56΄ Αθανασίου Δ), Αθανασίου Ι, Τόουρφε, Καραπάνος, Μπαλάνος (46΄ Μαργέτης), Μαυρούτσικος Ι Φ, Αναγνωστάκης (88΄ Πανταζής), Ένεχ, Σταματονικολός (88΄ Καραδημήτρης).


Α.Ο. Αυλωναρίου (Ντόβολης):

Διαμαντάρας, Κόκκος, Μπρεγκανάκου, Κούρτης (86΄ Κούκης), Κοκκάλας, Παππάς, Φωτιάς, Braha (86΄ Δήμου), Τσαλιαγκός (75΄ Καράπας), Λαθουράς (83΄ Καρλής), Μανδράκας.

Διαιτητής: Πόγκας
Βοηθοί: Δελχάς – Καραβά

Δείτε το φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί