Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η ενδεκάδα της αγωνιστικής στην Α΄ κατηγορία


Η συντακτική ομάδα του eviagoal σας παρουσιάζει τους καλύτερους έντεκα στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής.

1. Ν.Μητακίδης: Ο έμπειρος τερματοφύλακας σταμάτησε αρκετές φορές τους επιθετικούς του Α.Ο.Ν.Α. Όσο περνάνε τα χρόνια γίνεται σαν το παλιό καλό κρασί.

2. Β.Βουρδάνος: Απροσπέλαστος από την δεξιά πλευρά της αμυντικής γραμμής της Μακρυκάπας.Με το γκολ που πέτυχε κλείδωσε τη νίκη της ομάδας του.

3. Θ.Κικίδης:Ο αριστερός οπισθοφύλακας του Αστέρα πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη φετινή του εμφάνιση.Με τα δύο δικά του γκολ ο Αστέρας πήρε τη νίκη που τον φέρνει κοντά στη σωτηρία.

4.Θ.Ρεπετσάς:Ο κεντρικό αμυντικός του Ηρακλή με την εμπειρία του έχει βοηθήσει τα μέγιστα στη φετινή πορεία του Ηρακλή.Σίγουρα τα μόνο οχτώ γκολ που έχει δεχτεί ο ημίθεος οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε αυτόν.



5.Β.Αναστασίου: Είναι ο παίχτης που φέτος έχει πάρει τις πλάτες του τον Ταμυναικό. Δεσπόζει στο χώρο της άμυνας με πολλές από τις προωθήσεις του να μυρίζουν γκολ.

6. Θ.Κάκιος: Ο αμυντικός μέσος του Α.Π.Κ.Ο. πρόσθεσε ακόμη μία καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του.Παίχτης βαρόμετρο στο χώρο του κέντρου για το συγκρότημα του Δ.Αντωνόπουλου.

7. Ζουρμπουλής Χ.: Ξεχώρισε στη νίκη του Καλοχωρίου/Παντειχίου κρατώντας την ομάδα του ζωντανή στο κυνήγι της σωτηρίας.

8.Γ.Θωμάς; Κάθε επίθεση του Α.Ο.Ν.Α. περνάει από τα πόδια του .Σίγουρα τώρα με τις απουσίες που έχει η ομάδα του είναι αυτός που θα βγει μπροστά ώστε ο τίτλος να πιάσει λιμάνι.

9. Α.Κούρτης; Πολύ καλή εμφάνιση από τον επιθετικό του Αυλωναρίου που μεταφράστηκε στην επίτευξη δύο γκολ.Η νίκη αυτή των Κιτρίνων τους έφερε σε ασφαλή θέση στο βαθμολογικό πίνακα.


10. Χ.Τρεγκάι; Λίρα εκατό αποδεικνύεται ο νεαρός που ήρθε τον Γενάρη στον Όλυμπο.Τα δύο γκολ που πέτυχε δείχνουν την καλή του σχέση με τα δίχτυα.

11Α.Στεργίου:; Έχει βοηθήσει τα μέγιστα στη φετινή πορεία της Αιδηψού.Σίγουρα ο Γ.Δημητρίου θα αισθάνεται τυχερός που έχει στη διαθεσή του τέτοιον παίχτη.

Προπονητής;
Γ.Καρβέλης: Ο τεχνικός του Ταμυναικού έχει φτιάξει ένα καλοδουλεμένο σύνολο παντρεύοντας νιάτα και εμπειρία.Έχει μεταφέρει στους παίχτες του το πνεύμα του μαχητή και αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι με τον Α.Ο.Ν.Α. που παρόλο που έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα κατάφερε στο τέλος να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας.