Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Εξάσφαιρος ο Αστέρας Βατώντα

 Με το ευρύ 6-1 επικράτησε ο Αστέρας Βατώντα του Καλοχωρίου/Παντειχίου νίκη που του δίνει ανάσα στην προσπάθεια που κάνει για σωτηρία.
Μετά την ήττα τους αυτή οι φιλοξενούμενοι αποχαιρετούν ουσιαστικά την κατηγορία με τον Αστέρα να έχει ακόμη πέντε τελικούς ως το φινάλε του πρωταθλήματος.
Η επάνοδος του Σκριβάνου μετά την τιμωρία του βοήθησε την ομάδα του Γ.Λεζγή στο επιθετικό κομμάτι με τον Αστέρα να επανέρχεται στις νίκες σχεδόν μετά από ένα μήνα.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 22΄ με κεφαλιά του Τσώκου που πήρε το ριμπάουντ σε απόκρουση του τερματοφύλακα έπειτα από σουτ του Σκριβάνου.
Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Αστέρας διπλασίασε τα τερματά του με δράστη τον Σκριβάνο.
Το Καλοχώρι/Παντείχι μπήκε στο παιχνίδι και πάλι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Σιγανό να νικάει τον Κώστογλου πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-1.
Στην επανάληψη ο Αστέρας ήταν καταιγιστικός με τον Γούναρη στο 59΄ να κάνει το 3-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ και τον Νεσίμι ένα λεπτό αργότερα να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 4-1.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι πέτυχαν ακόμη δύο γκολ με τους Σκριβάνο στο 80΄ και τον Σίμωση στο 85΄ να διαμορφώνει το τελικό 6-1.
Αξίζει να αναφέρουμε πως το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Ντούκα με τις πρώτες εκτιμήσεις να μιλάνε για εξάρθρωση κλείδας με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.