Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 5 Μαϊου 2019: Ολυμπος Γυμνού - Παντριαδικός 0-0: Αγωνία μέχρι το τέλος για την παραμονή

Σε ένα παιχνίδι που είχε πάθος, δυνατές μονομαχίες και λιγοστό θέαμα  Όλυμπος Γυμνού και Παντριαδικός ήρθαν ισόπαλοι με 0-0 και έτσι η αγωνία της παραμονής και για τους δύο παρατείνεται για την επόμενη και τελευταία αγωνιστική όπου ο Όλυμπος αντιμετωπίζει το Καλοχώρι-Παντείχι εκτός έδρας και ο Παντριαδικός ταξιδεύει στους Ωρεούς να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα.
Πάντως οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για μία φάση στις καθυστερήσεις που ζήτησαν πέναλτι αλλά ο διαιτητής Κασομούλης έδειξε "παίζετε".
Το Α' ημίχρονο ήταν φτωχό σε φάσεις και την μία καλή ευκαιρία που έγινε την δημιούργησε και την έχασε ο Παντριαδικός με τον Μπαϊμπάκη στο 15' όταν έφυγε στην πλάτη της άμυνας και βρέθηκε απέναντι από τον Μωραϊτη αλλά το πλασέ του σταμάτησε ο τερματοφύλακας του Όλυμπου.
Στο Β' ημίχρονο αρχικά οι Φιλοξενούμενοι είχαν ένα σουτ του Νόνα στο 64' που πέρασε άουτ από το δεξί δοκάρι του Μωραϊτη αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν με σουτ άουτ από καλή θέση του Ηλία Αργύρη στο 69' και έχασαν πολύ καλή ευκαιρία στο 85' όταν από σέντρα σε εκτέλεση φάουλ του Ντούρμα  ο Παριανός βρέθηκε αφύλακτος στην καρδιά της άμυνας αλλά η γυριστή κεφαλία που έκανε πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Οικονομίδη.
Και στο 90+2' ο Τρεγκάι που βρίσκεται μέσα στην περιοχή προσπαθεί να γυρίσει και να σουτάρει ο Νόνας που τον μαρκάρει φαίνεται να τον κρατάει από το χέρι ο επιθετικός του Όλυμπου βρίσκεται στο έδαφος αλλά ο διαιτητής είχε αντίθετη άποψη από τους ποδοσφαιριστές, τους παράγοντες και τους φιλάθλους του Όλυμπου που διαμαρτυρήθηκαν έντονα ζητώντας πέναλτι.

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Νίκου Δαφνή μέλος του Δ/Σ της ΕΠΣ Ευβοίας που έφυγε πρόσφατα από κοντά μας.

Διαιτησία: Κασομούλης,  Δάλλας - Παππάς.

Ολυμπος Γυμνού (Παν.Κοντογιάννης):
Μωραϊτης, Τσούμαρης, Σακκής, Κουτσαυλής, Μπισμπικόπουλος, Αργύρης Ηλ, Ντούρμας, Κηρύκος, Τρεγκάι, Παριανός, Αργύρης Σπ.


Παντριαδικός (Βασ.Τσιμιχόδημος):
Οικονομίδης, Τζάβρας, Καραμπέτσος, Ταψής, Γκρινιάρης, Πασχάι, Χασάνδρας, Νόνας, Μπαϊμπάκης, Μουτουσίδης(81' Πατερίτσας), Τσούτσης(79' Τσιμιχόδημος).