Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 4 Μαϊου 2019: Επική ανατροπή σωτηρίας για τη Σκεπαστή


Νίκη που ισοδυναμεί με σωτηρία πέτυχε η Σκεπαστή επικρατώντας με 4-2 του Αστέρα Βατώντα παρόλο που βρέθηκε με 0-2 πίσω στο σκορ στις αρχές του παιχνιδιού.
Με περίσσια ψυχικά αποθέματα οι παίχτες του Γ.Τσαραμίση κατάφεραν στο δεύτερο μέρος να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να ανανεώσουν το ραντεβού τους με τους μεγάλους και για του χρόνου.
Από την άλλη πλευρά ο Αστέρας έκανε χαρακίρι και τώρα ψάχνει ένα θαύμα την τελευταία αγωνιστική για να σώσει τη χρονιά.
Οι φιλοξενούμενοι έπιασαν στον ύπνο την Σκεπαστή με τον Ματράκα στο 5΄ να ανοίγει το σκορ.
Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των φιλοξενούμενων πέτυχαν και δεύτερο γκολ όταν ο Σκριβάνος  στο 12΄πήρε το ριμπάουντ έπειτα από απόκρουση του Σωτηρόπουλου σε πλασέ του Κικίδη δίνοντας αέρα δύο γκολ στην ομάδα του.
Με τους γηπεδούχους να πελαγοδρομούν ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι στο 29΄ σε ανατροπή του Ματράκα από τον Σωτηρόπουλο.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντούκα χάνοντας τεράστια ευκαιρία να κλειδώσει τη νίκη.
Από εκεί και ΄ύστερα τα πάντα άλλαξαν με τους γηπεδούχους να ξυπνάνε καταφέρνοντας αρχικά να μειώσουν στο 33΄ με πέναλτι του Ξιφαρά.
Στην επανάληψη η Σκεπαστή μπήκε αποφασισμένη  με τον Ζουζουλή στο 55΄ να πλασάρει για το 2-2. φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια.
Με την ψυχολογία υπέρ τους οι γηπεδούχοι έφεραν τούμπα το παιχνίδι στο 60΄ με γυριστή κεφαλιά του Ζουζουλή έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ξιφαρά.
Στο 75΄ ο Ι.Θαλασσινός του Α. από πλάγια θέση πλάσαρε τον Λαθουρά κλειδώνοντας το χρυσό τρίποντο για την ομάδα του.
Ο Αστέρας θα μπορούσε να μειώσει στο 82΄ η εκτέλεση φάουλ όμως του Γούναρη σταμάτησε στο δοκάρι του Σωτηρόπουλου.

Σκεπαστή: Σωτηρόπουλος Ι.Θαλασσινός του Α. Ανδρέου Κωνσταντός(λ.τ.10΄ Αγιασοφίτης) Ξιφαράς Καψάλας Γεωργίου Ι. Θαλασσινός του Β.  Γερογιάννης Θαλασσινός Θ.(85΄ Καρατζούδης) Ζουζουλής(85΄ Γερογιάννης Δ.)

Αστέρας Βατώντα: Λαθουράς Σίμωσης Κικίδης Τσώκος(85΄ Πολύχρονος) Ντούκα Χασαλάρι( λ.τ.33΄) Κοτρώτσιος (60΄ Νεσίμι) Τζαφέρος (80΄ Σείτης) Γούναρης Ματράκας Σκριβάνος Γκέκας