Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟ Χαλκίς: Ωρα μηδέν, αβέβαιο το αύριο

Άκαρπη ήταν και η επαναληπτική γενική συνέλευση του ΑΟ Χαλκίς, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10/6 σε αίθουσα του παλιού δημαρχείου στην Οδό Αβάντων.

Λίγοι ήταν οι φίλοι της ομάδας που έδωσαν το παρών, ενώ έπειτα από την παραίτηση της διοίκησης (όπως είχε προαναγγελθεί στο σχετικό δελτίο της ομάδας), δεν προέκυψε διάδοχη διοικητική κατάσταση αφού κανένας δεν έδειξε ενδιαφέρον να αναλάβει την ομάδα (ο Γιώργος Τόλιας ζήτησε πίστωση χρόνου και ο Σπύρος Δαριβέρης που είχε πρόσφατα εκφράσει το ενδιαφέρον του να αναλάβει την ομάδα δεν παρουσιάστηκε), ενώ δεν έλειψαν οι έντονες στιγμές με λεκτικούς διαπληκτισμούς.

Η γενική συνέλευση διακόπηκε και κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχιστεί, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί, ως το τέλος του μήνα. Σε περίπτωση που και τότε δεν βρεθεί διοικητική λύση η ομάδα θα οδηγηθεί στο πρωτοδικείο και εάν και εκεί δεν προκύψει διοίκηση τότε ο ΑΟ Χαλκίς δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί ούτε στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της Εύβοιας.

Τα χρονικά περιθώρια για τους νεραντζούρι είναι περιορισμένα αφού θα πρέπει μέσα στον επόμενο μήνα η ομάδα να βρει διοικητική συνέχεια, ώστε να μπορέσει να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα και να αρχίσουν να τρέχουν τα αγωνιστικά θέματα (προπονητής & ποδοσφαιριστές) για τη νέα περίοδο.