Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΕΣΚΑΣΕ: Συγχαίρουμε τους οργανωτές & τα κορίτσια του ΣΥΛΛΑ

H ΕΣΚΑΣΕ με επιστολή της συγχαίρει τις Κορασίδες του ΣΥΛΛΑ Αιδηψού για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων Μπάσκετ που πραγματοποιήθηκε στην Αιδηψό, αλλά και όσους οργάνωσαν την διοργάνωση:


"Κυρία Πρόεδρε,

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΚΑΣΕ και με τη πεποίθηση ότι εκφράζουμε την άποψη όλων των σωματείων μας, σας απευθύνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για τον άθλο που πετύχατε με την κατάκτηση της 3ης θέσης στο 30ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης περιόδου 2018-19 (Τελική Φάση).

Η τεράστια και ιστορική αυτή επιτυχία σας, ήλθε ως αποτέλεσμα της οργάνωσης , μεθοδικότητας , προγραμματισμού και κυρίως εργατικότητας του Δ.Σ του συλλόγου σας εδώ και πολλά χρόνια.

Είναι η πρώτη φορά που ένας σύλλογος μιας μικρής πόλης της περιφέρειας κατορθώνει να εκτοπίσει παραδοσιακά σωματεία μεγάλων πόλεων και να ανέβει στο βάθρο των νικητών κατακτώντας πανάξια το χάλκινο μετάλλιο.

Θέλουμε επίσης να συγχαρούμε εκτός από εσάς όλους τους συντελεστές αυτής της καταπληκτικής πορείας και υπέρβασης που πετύχατε , τον Γενικό Γραμματέα κ. Αλεξίου Γιάννη , όλα τα μέλη της Διοίκησης, τον προπονητή κ. Κουβάρα Αργύρη και τους συνεργάτες του, κυρίως όμως την κάθε αθλήτρια χωριστά, για το ήθος , την αγωνιστικότητα και την εργατικότητά τους, που επέδειξαν διαχρονικά .

Πετύχατε έναν θρίαμβο όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και οργανωτικά αφού κατά κοινή ομολογία η διοργάνωση της Τελικής Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων στην Αιδηψό στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία , αφού για όλα τα ζητήματα είχατε φροντίσει και επιμεληθεί με άψογο τρόπο.

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ"