Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Παλαίμαχοι Αυλωναρίου και Παλαιμαχοι Απόλλων Σμύρνης αγωνίστηκαν για ιερό σκοπό


Σε φιλικό αγώνα που έγινε το απόγευμα στο "Νίκος Κούκης" οι Παλαίμαχοι του Αυλωναρίου και του Απόλλωνα Σμύρνης αγωνίστηκαν για ιερό σκοπό αφού ο αγώνας ήταν φιλανθρωπικού χαρακτήρα και τα έσοδα θα διατεθούν για να βοηθηθεί ο συμπατριώτης μας Γιώργος.
Όπως ανακοινώθηκε και από τα μεγάφωνα του γηπέδου για τον ίδιο σκοπό η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης θα διαθέσει το ποσό των 5.000 ευρω.

Για την ιστορία ο αγώνας έληξε με σκορ 3-4 και από τους νικητές του Απόλλωνα μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Γιώργος Αθανασιάδης που πέτυχε 3 γκολ.
Τα γκολ του Αυλωναρίου πέτυχε ο συνήθης ύποπτος Γιάννης Βογιατζής που έκανε και αυτός χατ τρικ.
Συνολικά όσοι αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και χειροκροτήθηκαν από τους (δυστυχώς λίγους) φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του "Νίκος Κούκης".

Ολα τα γκολ σημειώθηκαν στο Β' ημίχρονο ενώ στο Α' μέρος ξεχώρισε το δοκάρι του Βελέτζα για τους φιλοξενούμενους και η φανταστική απόκρουση του τερματοφύλακα του Απόλλων σε σουτ του Κατσινή.

Η εξέλιξη του σκορ και οι σκόρερ είχαν ως εξής:

Βογιατζής         1-0
Αθανασιάδης    1-1
Αθανασιάδης    1-2
Μίτσης              1-3
Αθανασιάδης    1-4
Βογιατζής          2-4
Βογιατζής          3-4

Στα άσχημα του αγώνα ο τραυματισμός στον αγκώνα του δεξιού χεριού του Εμμάνουηλ ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κύμης.

Τιμητική πλακέτα έδωσαν οι παλαίμαχοι του Αυλωναρίου την οποία παρέλαβε για τους Απολλωνιστές ο αρχηγός Γιώργος Αθανασιάδης.

Αυλωνάρι (Τάκης Παππάς):
Κωνσταντίνου, Μωραϊτης, Γεωργικόπουλος, Κοτρόζος Γ, Κοτρόζος Ι, Μπούρικας, Τσαούσης, Αϊδίνης, Βογιατζής,Κατσινής, Κότσαρης, Χροναίος, Καράπας, Ξυράφης, Κωτσής, Καραμπίνης, Μπόκαρης, Κέκης.

Απόλλων Σμύρνης ( Μπόντζος - Ράμμος):
Χαμουζάς, Κόκκινος, Μίτσης Κ, Μίτσης Ν, Αλέξης, Κωνσταντακόπουλος, Εμμανουήλ, Βελέτζας, Αθανασιάδης, Πικουλίδης, Ζουμπατόπουλος Ν, Ζουμπατόπουλος Β, Βασιλείου, Χειμάριος, Βαλλίδης, Αθανασόπουλος, Γεωργάρας, Ξανθόπουλος, Νίκας, Ράπτης