Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΝΟ Αλιβερίου: Στην Γ' Εθνική το τμήμα Πόλο


Ευχάριστα είναι τα τελευταία νέα του Ναυτικού Ομίλου Αλιβερίου τόσο στο τμήμα του Πόλο που επιστρέφει στη Γ' Εθνική όσο και εκείνο της Κολύμβησης που συνεχίζει να έχει επιτυχίες.

ΠΟΛΟ

Ο ΝΟ Αλιβερίου επιστρέφει σε εθνικό πρωτάθλημα, συμμετέχοντας στην πρώτη φάση της Γ’ Εθνικής ανδρών στις 28-30/6, στον πρώτο όμιλο, αντιμετωπίζοντας Άρη Κάμπου Χίου, ΑΟ Καστέλλας, Πεντέλη, ΑΝΟ Μεταμόρφωσης. Ο ΝΟΑ έχει δώσει μέχρι τώρα φιλικά προετοιμασίας με ΝΟ Ναυπλίου, Μίλωνα και Πανιώνιο.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Ο ΝΟΑ συμμετείχε στην 1η θερινή ημερίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας στις 18/5 με τον κολυμβητή Νίκο Μέξη, ο οποίος αγωνίστηκε στα 50 μ. πρόσθιο αγοριών 10 ετών και στα 200 μ. μικτή ατομική, τερματίζοντας στην τρίτη θέση στην κατηγορία του.

Ο ίδιος κολυμβητής θα συμμετάσχει και στην 2η ημερίδα κατηγοριών και θερινών αγώνων 9-12 ετών της Περιφέρειας Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας, το προσεχές Σάββατο 8/6.

Στην κολύμβηση ανοικτής θαλάσσης, η κολυμβήτρια του ΝΟΑ Νικολέτα Αγγελέτου συμμετείχε σε αγώνα που διοργάνωσε στις 12/5 ο ΝΟ Βουλιαγμένης και το περιοδικό ‘Υγεία & Ομορφιά’, στα 1000 μ., στις 12/5, κατακτώντας την τρίτη θέση στην κατηγορία της (20-24 ετών) και την ένατη στη γενική των γυναικών.

Στην ίδια ανακοίνωση με τα νέα του ο ΝΟ Αλιβερίου ευχαρίστησε ‘το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου όπου στην συνεδρίασή του στις 23 Απριλίου 2019 ενέκρινε οικονομική ενίσχυση αθλητικών σωματείων, μεταξύ άλλων και προς τον Σύλλογο μας’ και συνεχάρη ‘το νέο Δ.Σ. της Περιφερειακής Επιτροπής κολύμβησης & υδατοσφαίρισης Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας, όπως και την νέα Πρόεδρο κα. Ελευθερία Σαραντίδου, καθώς και τον Πρόεδρο του Ν.Ο.Αλιβερίου κ. Προκόπιο Αλέξη για την συμμετοχή του στο νέο Δ.Σ. από την θέση του Ταμεία και να τους ευχηθούμε καλή δύναμη και επιτυχία!’. Τέλος ευχαρίστησε επίσης ‘τον μέχρι πρότινος Πρόεδρο της Π.Ε. κολύμβησης & υδατοσφαίρισης Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας κ. Ευάγγελο Μούτουπα για όλα όσα έχει προσφέρει έως σήμερα στον Υγρό Στίβο της Περιφέρειας μας, της Εύβοιας και τον Ν.Ο.Αλιβερίου! Τον ευχαριστούμε για την συνεργασία και την στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια!’.

Προσεχώς ο ΝΟΑ θα ανακοινώσει την ημερομηνία έναρξης της κολυμβητικής περιόδου 2019.