Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Οι ανανεώσεις συνεχίζονται στον Ταμυναϊκό

Μετά τον φυσικό αρχηγό Λεωνίδα Πιλάτη και τους Μάνο και Βασίλη Αναστασίου, Μητακίδη, Λάμπρου, Βρέττο, Κούτρα και Κουτσαυλή που ανανέωσαν πριν λίγες μέρες ήρθε η σειρά και των νεαρών Δήμου ,Κροκόδειλου, Ποδαρά, Χοτζόλι, Όρσα και του Μάριου Κρόκου να ανανεώσουν και να συνεχίσουν την συνεργασία τους με τον Ταμυναϊκό και τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.
Ο πρόεδρος και το Δ/Σ συγχαίρουν τους Αλέξη Πομαρές και Δημήτρη Φωτόπουλο για την επιτυχία τους στις πανελλαδικές εξετάσεις και εύχονται σε όλα τα παιδιά καλή ποδοσφαιρική και φοιτητική χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Φ.Σ.Α. ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
Συνέχεια ανανεώσεων για την ομάδα μας. Ρούκι στην Α κατηγορία, πέρυσι ο ακραίος αμυντικός Δημήτρης Δήμου, ο μέσος Χάρης Κροκόδειλος και ο επιθετικός Σούλης Ποδαράς, πρωταγωνίστησαν με αρκετές συμμετοχές και θα συνεχίσουν και τη νέα περίοδο. Επίσης παραμένουν οι νεαροί αμυντικοί Άκης Όρσας, Χοντζόλι Γιάννης, ο μεσοεπιθετικός Μάριος Κρόκος, ενώ από τις ακαδημίες ανεβαίνει στην πρώτη ομάδα ο τερματοφύλακας Στέφανος Λιάτης.
Τέλος ο πρόεδρος και το Δ.Σ. συγχαίρει τους επιτυχόντες στις πανελλαδικές εξετάσεις, Πομαρές Αλέξη και Φωτόπουλο Δημήτρη, που θα ξεκινήσουν προετοιμασία αλλά η ποδοσφαιρική τους συνέχεια θα κριθεί από την σχολή που θα εισαχθούν και εύχεται σε όλα τα παιδιά, υγεία και καλή ποδοσφαιρική και φοιτητική χρονιά.