Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στον Ταμυναϊκό ο κανονιέρης Γκέρσι Τόρα


Πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε ότι μετά από 11 χρόνια συνεχούς παρουσίας με τα χρώματα του Απόλλων Ερέτριας αποχωρεί από την ομάδα της καρδιάς του και πριν λίγο βρήκε το νέο ποδοσφαιρικό του σπίτι στο Αλιβέρι και τον Ταμυναϊκό.
Οπως ανακοίνωσε ο ΦΣ Ταμυναϊκός ο πρόεδρος Τάσος Κατσινόπουλος υλοποιώντας το σχεδιασμό για την φετινή χρονιά προχώρησε σε συμφωνία και έδωσε τα χέρια με τον  κανονιέρη Γκέρσι Τόρα που υπέγραψε και είναι η πρώτη μεταγραφή της ομάδας για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.
 Με αυτή την μεταγραφική κίνηση φαίνεται ότι ο Ταμυναϊκός και στο νέο πρωτάθλημα στοχεύει στις ψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Ο Γκέρσι Τόρα στο τελευταίο του πρωτάθλημα στην Α' κατηγορία τη περίοδο 2017-2018 είχε πετύχει 30 γκολ και γενικά θεωρείτε ένας από τους καλύτερους επιθετικούς που έχει περάσει από τα Ευβοϊκά γήπεδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Φ.Σ.Α. ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

Αστραπιαία αντέδρασε ο πρόεδρος κ. Τάσος Κατσινόπουλος, υλοποιώντας το Νο1 μεταγραφικό στόχο του σχεδιασμού, για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Ο ψηλόσωμος σέντερ φορ του Απόλλωνα Ερέτριας, Γκέρσι Τόρα, υπέγραψε την πρώτη μεταγραφή στην καριέρα του και θα αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδας μας. Γκέρσι σε καλοσωρίζουμε στην οικογένεια του ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΥ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ και σου ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και πολλά γκολ.

Εκ του Δ.Σ.