Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΗΣ την Παρασκευή 26 Ιουλίου στο Νέο Πύργο


Μαζί του η ΖΩΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Παρασκευή 26 Ιουλίου @ Νέο Πύργο Εύβοιας

Στα πλαίσια του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Νέου Πύργου 2019 ο Δημήτρης Μπάσης έρχεται μαζί με τη Ζωή Παπαδοπούλου για μια αξέχαστη βραδιά την Παρασκευή 26 Ιούλιου 2019 στο Δημοτικό Σχολείο Νέου Πύργου.

Ο Δημήτρης Μπάσης, γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής, από τους σημαντικότερους της γενιάς του, με πολλές επιτυχίες και σπουδαίες συνεργασίες στην μέχρι τώρα πορεία του, ταξιδεύει αυτό το καλοκαίρι σε Ελλάδα και Κύπρο.

Μετά από ένα χειμώνα γεμάτο με εμφανίσεις σε Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική αλλά και την πρόσφατη περιοδεία του στην Αυστραλία, δίνει το καθιερωμένο του καλοκαιρινό ραντεβού με το κοινό του.
Παράλληλα, κυκλοφόρησε το live cd 20 χρόνια Δημήτρης Μπάσης. Πρόκειται για τη ζωντανή ηχογράφηση της επετειακής συναυλίας του που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2017 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, μια συναυλία γιορτή με αγαπημένους φίλους- συνοδοιπόρους στη μουσική του διαδρομή.

Με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του και με ανανεωμένη διάθεση ο Δημήτρης Μπάσης, ερμηνεύει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και αγαπημένα τραγούδια μεγάλων δημιουργών.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, με την υπέροχη φωνή ενθουσιάζει το κοινό σε κάθε του εμφάνιση προσφέροντας ένα ποιοτικό και παράλληλα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα.
Μαζί του η μοναδική Ζωή Παπαδοπούλου που ξεχωρίζει για τη μοναδική λαϊκή φωνή της και τις σπουδαίες συνεργασίες στην καλλιτεχνική της πορεία.

Τους μοναδικούς αυτούς καλλιτέχνες συνοδεύει η ορχήστρα του Θανάση Βασιλά.

Οργάνωση Παραγωγής: 360 Entertainment
Διοργάνωση: Εκπολιτιστικός Σύλλογος ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Νέου Πύργου
Χώρος Διεξαγωγής: Δημοτικό Σχολείο Νέου Πύργου
Ώρα Έναρξης: 21:30
Γενική Είσοδος: 12 ευρώ (παιδιά έως 12 ετών δωρεάν)

Σημεία Προπώλησης:
Νέος Πύργος
SUPER MARKET ΚΑΒΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ"
Ιστιαία
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ TRAVEL ELEGANCE

Πληροφορίες: 6934773404, 6973533490 & 6978988535

Υπεύθυνη Επικοινωνίας – Δημοσίων Σχέσεων: Δήμητρα Αδαμοπούλου 6947360580