Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΝΟ Αλιβερίου: Δελτίο τύπου για πόλο και κολύμβηση


Δελτίο τύπου εξέδωσε ο ΝΟ Αλιβερίου το οποίο αναφέρει τα τελευταία νέα του συλλόγου σε πόλο και κολύμβηση.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΠΟΛΟ

-Ο ΝΟ Αλιβερίου επέστρεψε ξανά σε εθνικό πρωτάθλημα, συμμετέχοντας στην πρώτη φάση της Γ' Εθνικής ανδρών στις 28-30/6, στον πρώτο όμιλο, αντιμετωπίζοντας τους, ΑΟ Καστέλλας, Κ.Ο.Πεντέλης, ΑΝΟ Μεταμόρφωσης. Ο Ν.Ο.Α. ήταν μαχητικός και δύσκολος αντίπαλος και δεδομένου των δυσκολιών της προετοιμασίας των αθλητών του, είναι διπλά αξιέπαινος για την προσπάθειά του, μοναδικός εκπρόσωπος της Εύβοιας σε Εθνικό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης. Να συγχαρούμε όλα τα παιδιά και τον προπονητή μας ο οποίος βοήθησε σε αυτή την προσπάθειά της ομάδας μας κ. Βασίλη Καμάρη. Επίσης να ευχαριστήσουμε τον παλαιό μας αθλητή κ. Παναγιώτη Αλέξη και το Delicious Coffee για την προσφορά του, της (μπλε) σειράς σκουφιών και τις τσάντες & μπλούζες αποστολής των υδατοσφαιριστών μας.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

-Τα τμήματα των υποδομών και το αγωνιστικό, ξεκίνησαν στις 16 Ιουνίου τις προπονήσεις για την καλοκαιρινή σεζόν, αρκετά και φέτος τα παιδιά στα τμήματα εκμάθησης, ενώ στο αγωνιστικό τμήμα που θα συμμετέχει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα συλλόγων θάλασσας τον προσεχή Σεπτέμβριο, θα συμμετέχουν οι γεννημένοι του 2006 και κάτω.

-Ο ΝΟΑ συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προαγωνιστικών κατηγοριών (9-10-11-12 ετών) στις 29-30/6 με τον κολυμβητή του Νικόλα Μέξη, ο οποίος αγωνίστηκε στην κατηγορία των 10 ετών και στα 100μ. πρόσθιο αγοριών με 40 συμμετοχές και στα 100 μ. ελεύθερο με 79 συμμετοχές. Συνολικά αγωνίστηκαν 1800 αθλητές και αθλήτριες. Στο κολυμβητήριο του Χαϊδαρίου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες στις ηλικίες 9-10 ετών και στο κολυμβητήριο Περιστερίου στις ηλικίες 11-12 ετών. Συγχαρητήρια Νικόλα!

-Στην κολύμβηση ανοικτής θαλάσσης, η κολυμβήτρια του ΝΟΑ Νικολέτα Αγγελέτου συμμετείχε στο «POROSEA 2019» σε έναν αγώνα που συνδιοργάνωσαν στις 8-9/6 o Δήμος Πόρου, το Saronic Triathlon Club και η εταιρεία whynot, με την συμμετοχή 800 περίπου αθλητών στα 3.000μ., κατακτώντας την Πρώτη θέση στην κατηγορία της (20-29 ετών) και την 31η στη γενική των γυναικών. Στον ίδιο αγώνα αλλά των 1500μ. συμμετείχε και ο παλαιός μας κολυμβητής και γνωστός Πενταθλητής Ανδρέας Ίντρα, τερματίζοντας στην 2η θέση στην κατηγορία του (40-49 ετών) και την 9η στην κατηγορία των ανδρών. Συγχαρητήρια Νικολέτα & Αντρέα!

ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ

-Να ευχαριστήσουμε θερμά για την βοήθειά τους στις ετοιμασίες για την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν προσφέροντας είτε προσωπική εργασία, είτε υλικό, τους κ.κ. Φρυγανιώτη Γιώργο, Ρεβύθη Γρηγόρη-(Δύτης), τον πρώην Αντιπρόεδρο του Ομίλου μας κ. Μακριδάκη Νίκο, τους προπονητές μας κ.κ. Αγγελέτο Κων/νο & Στουπή Γιώργο, το κατάστημα Deco Shop & τον κ. Δημολιάνη Κων/νο, το Φαρμακείο του κ. Ελευθερίου Δημήτρη, το Γαλβανηστήριο Παπαδιόχου ΑΒΕΕ & τον κ. Παπαδιόχο Ευάγγελο, την εταιρεία Μπαράκου Αφοι Ο.Ε. στο Αλιβέρι. Ευχαριστούμε!

-Να ευχαριστήσουμε την «Εράσμειο Ελληνογερμανική σχολή» και τον Δ/ντη της κ. Βόσσο Αντώνη για την παροχή εξοπλισμού για την ενίσχυση του συλλόγου μας. Όπως επίσης για την βοήθειά τους και το ενδιαφέρον τους για τον όμιλο μας τους δασκάλους της σχολής, Ζαχαρούλα Ιωάννου & Κώστα Δαβερώνα. Ευχαριστούμε!

-Να ευχαριστήσουμε την Δ/νση και το προσωπικό της ΔΕΗ-ΑΗΣ Αλιβερίου, για την αποκατάσταση της επικοινωνίας μεταξύ ΝΟΑ και ΑΗΣ μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, αν μη τι άλλο χρειάζονταν για να μπορούν να λύνονται θέματα και να δίνονται διευκρινήσεις για ενδεχόμενα προβλήματα που αφορούν τις εγκαταστάσεις του Ομίλου στην Παραλία Ανθούπολης.

-Να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου και τον υπεύθυνο της ΔΕΥΑΚΑ κ. Δημήτρη Μούντριχα, για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα μας, για διενέργεια δειγματοληπτικού ελέγχου στην θαλάσσια περιοχή που δραστηριοποιείται ο όμιλος μας.

ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ

-Να συγχαρούμε τους μαθητές των ΣΤ΄ και Ε΄ τάξεων και τους Δασκάλους τους, για την εξαιρετική παράσταση που παρουσίασαν στην παραλία Καράβου στη γιορτή λήξης του 3ου 6/θ Δημοτικού Σχολείου Αλιβερίου για το σχολικό έτος 2018-19. Ένα δύσκολο εγχείρημα το οποίο οι μικροί μας μαθητές έφεραν εις πέρας και δικαιολογημένα εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα. Είμαστε ευτυχείς που συμβάλαμε έστω και στο ελάχιστο σε αυτή τους την προσπάθεια! Θερμά συγχαρητήρια!

-Να συγχαρούμε τους Αθλητές-τριες του Ομίλου μας που στις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις συμμετείχαν και να τους ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία, όπως και όλα τα παιδιά ανεξαρτήτως αν είναι αθλητές του ΝΟΑ. Καλή αρχή στους: (Αποστόλου Γιώργο, Ζούμπερη Ευαγγελία, Θεοδωρακόπουλο Παναγιώτη, Καραγιάννη Κών/νο, Μάστορη Νικόλαο, Μπαϊρακτάρη Κων/να, Νικολάου Σπύρο, Παπουτσή Νικόλα, Πολύχρονο Άρη, Στουπή Ελένη. Θερμά συγχαρητήρια!