Δημήτρης Βαλκάνος: Εις το επανιδείν αγαπημένε μου Απόλλωνα !!!


Με ανακοίνωση του ο Δημήτρης Βαλκάνος εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον πρόεδρο την διοίκηση τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκε τα τελευταία 3,5 χρόνια στον Απόλλων Ερέτριας και αφήνει ανοιχτή την πόρτα της επιστροφής στην ομάδα της καρδιάς του.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:Με την ανακοίνωση της λύσης συνεργασίας μου με την ομάδα της Ερέτριας , δεν θα μπορούσα να μην εκφράσω από καρδιάς ένα Μεγάλο κ Βαθύτατο Ευχαριστώ , αρχικά , στο πρόεδρο Θέμη Κοντσιλίδη που μου έδωσε το βάπτισμα του πυρός να ξεκινήσω την προπονητική μου καριέρα σε ένα τόσο μεγάλο κ ιστορικό σύλλογο , στις διοικήσεις που έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια , στα ακούραστα γρανάζια αυτής της ομάδας Πέτρο Κακαβά κ Νίκο Γιαπλέ για τον ιδρώτα που έριξαν για χάρη δίκη μου κ των παικτών έτσι ώστε να μην μας λείψει τίποτα , αφιερώνοντας ώρες ατέλειωτες καθημερινά στην ομάδα. Στους φετινούς μου συνεργάτες Βασίλη Σταματούκο , Παναγιώτη Κοντογιάννη για την πολύτιμη βοήθεια τους ,στον προπονητή Νέων Αντώνη Τσαραντάνη για την άψογη συνεργασία που είχαμε για την εξέλιξη κ το καλό των νέων αθλητών καθώς κ την Αθλητική ακαδημία Ερέτριας για το σημαντικό έργο που εκτελεί στις υποδομές του συλλόγου.
Σε όλη αυτή τη επιτυχημένη πορεία , δεν θα μπορούσε να μην έχει μεγάλη συμβολή η οικογένεια μου κ ο στενός μου κύκλος που ήταν δίπλα μου σε κάθε βήμα.
Βέβαια θα ήταν ψέμα να μην αναφέρω πως το μεγαλύτερο Ευχαριστώ το οφείλω σε ΟΛΟΥΣ τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα όλον αυτό το καιρό , καταφέρνοντας ΜΑΖΙ όλα αυτά τα ωραία κ μεγάλα πράγματα , μαθαίνοντας κ παίρνοντας πολλά από τον καθένα ξεχωριστά...Όσοι ζήσανε στα αποδυτήρια αυτά καταλαβαίνουν τι εννοώ. . <<Ευχαριστώ για ΟΛΑ ΜΑΓΚΕΣ μου !!!>>
Συνεχίσαμε κ μεγαλώσαμε την ιστορία της ομάδας αυτής,δουλέψαμε σκληρά κ ζητάμε συγνώμη αν δεν ικανοποιήσαμε ορισμένους με το έργο μας !!
Υ.Γ1 Εύχομαι ολόψυχα ανάλογη συνέχεια στη νέα διοίκηση , στο νέο προπονητή Θωμά Τσίγκα κ τους ποδοσφαιριστές !!
Υ.Γ2 . . Στο σπίτι σου δεν λες αντίο . . φεύγεις για να δοκιμάσεις , να μάθεις , να βελτιωθείς , για νέες εμπειρίες . . και επιστρέφεις . . . <<Εις το επανιδείν αγαπημένε μου ΑΠΟΛΛΩΝΑ !!!>>