ΑΟ Ν .Αρτάκης: Απέκτησε Σπανό, ανανέωσε με Γεωργίου

Η διοίκηση του ΑΟ Ν.Αρτάκης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό Παναγιώτη Γεωργίου που στο περσινό πρωτάθλημα είχε 27 συμμετοχές και ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της κατάκτησης του Νταμπλ και την απόκτηση του επιθετικού Κώστα Σπανού που έχει παραστάσεις από Β', Γ' & Δ' Εθνική και την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στο Υπατο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


AONA - Συμφωνία ανανέωσης συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γεωργίου Παναγιώτη και συνεργασία/μεταγραφή του Σπανού Κώστα για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020 .

Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία ανανέωσης συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γεωργίου Παναγιώτη που αγωνιζόταν και την προηγούμενη περίοδο με την ομαδας μας και την συμφωνία συνεργασίας/μεταγραφής με τον ποδοσφαιριστή Σπανό Κώστα για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019 – 2020 .

Ο Κώστας Σπανός αγωνίζεται στις θέσεις της επίθεσης και έχει αγωνιστεί στην μέχρι τώρα καριέρα του σε ομάδες Β' , Γ’ και Δ' Εθνικής κατηγορίας ( μεταξύ άλλων, αγωνίστηκε επιτυχώς με τις ομάδες του Α.Ο.Υπάτου , Α.Ο. Θήβας , Α.Ο. Χαλκίς , Ηρακλή Ψαχνων , Επισκοπή , Αιολικό , Παναργειακού κ.α.).

Tους ευχόμαστε υγεία , δύναμη και με το ίδιο πάθος με αγάπη και αποφασιστικότητα να συνεχίσουν την νέα χρονιά με επιτυχίες , αγωνιστικότητα και προσήλωση στους πρωταγωνιστικούς στόχους που τους έχουν τεθεί .


Ο Πρόεδρος & το Δ.Σ. του Α.Ο.Ν.Α.

Παναγιώτης Γεωργίου

Κώστας Σπανός