Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Απόλλων Ερέτριας: Λύθηκε η συνεργασία με τον Δημήτρη Βαλκάνο





Αποχωρεί μετά από 3,5 χρόνια από τον πάγκο του Απόλλων Ερέτριας ο Δημήτρης Βαλκάνος όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου που τον ευχαρίστησε για όσα πρόσφερε και ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του στον πλέον πετυχημένο τεχνικό λέγοντας του όχι αντίο αλλά εις το επανιδείν.


Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Με την επίσημη ανακοίνωση της σύνθεσης του νέου Διοικητικού συμβουλίου, το πρώτο πράγμα που επιβάλλεται να κάνουμε ως Απόλλων Ερέτριας είναι να αποχαιρετήσουμε το μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας μας, Δημήτρη Βαλκάνο. Όταν πριν από περίπου 3.5 χρόνια το τότε συμβούλιο αποφάσισε να του αναθέσει το ρόλο του πρώτου προπονητή, κανείς δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε. Ένα πρωτάθλημα Α' κατηγορίας, ένα σούπερ καπ, δύο τελικοί κυπέλλου ΕΠΣΕ, δύο φορές καλύτερος προπονητής της κατηγορίας (η μια ως καλύτερος νέος προπονητής) και φυσικά ο πρώτος προπονητής στην ιστορία της ομάδας στην Τρίτη Εθνική κατηγορία. Ο πλέον πετυχημένος στη θέση του τα τελευταία χρόνια για το σύλλογο μας.

Ενας εξαιρετικός προπονητής, ένας ακόμη σπουδαιότερος χαρακτήρας. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα. Δε θα πούμε αντίο. Θα πούμε εις το επανιδείν, γιατί είναι βέβαιο πως κάποτε θα επιστρέψει στο «ποδοσφαιρικό» σου σπίτι.