Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟ Ν.Αρτάκης: Ενίσχυση σε άμυνα και επίθεση με ακόμα δυο μεταγραφές

Σε ακόμα δυο μεταγραφές προχώρησε η Αρτάκη στα πλαίσια της ενδυνάμωσης του ρόστερ  για το απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε την απόκτηση του αμυντικού Βασίλη Μαυρόπουλου που πέρυσι αγωνιζόταν στην Ιτέα και έχει παραστάσεις από Β' & Γ' Εθνική και του μεσοεπιθετικού Ευβοιώτη Δημήτρη Χατζηστάμου που αγωνιζόταν στον Πανηλειακό και έχει επίσης εμπειρία από Εθνικές κατηγορίες.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Ν.Αρτάκης:

Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία συνεργασίας/μεταγραφής με τους ποδοσφαιριστές Μαυρόπουλο Βασίλη και του ποδοσφαιριστή Χατζηστάμου Δημητρη για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019 – 2020 .

 Ο Βασίλης Μαυρόπουλος είναι μεσοαμυντικός την περασμένη χρονια αγωνίστηκε με την ομάδα της Ιτέας με πολλές παραστασεις απο τις εθνικές κατηγορίες τόσο στην Football League όσο και στην Γ’ εθνική (εχει αγωνισθεί επίσης σε ΑΟ Θηβα, Παναιγιάλειο, Δοξα Μανωλάδας, ΑΕ Ερμιονίδας ), και αναμενεται να ενισχύσει σημαντικά την μεσοαμυντική γραμμή της ομάδας μας.


Ο Ευβοιώτης Δημητρης Χατζηστάμου είναι μεσοεπιθετικός τα 4 τελειυταία χρονια αγωνίστηκε με την ομάδα του Πανηλειακού με πολλές παραστασεις απο τις εθνικές κατηγορίες τόσο στην football league όσο και στην Γ’ εθνική ( έχει αγωνισθεί επίσης σε Ηρακλής Ψαχνών , Ολυμπιακό Χαλκίδος ), αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας μας.
Tους ευχόμαστε υγεία , δύναμη και με το ίδιο πάθος με αγάπη και αποφασιστικότητα να συνεχίσουν την νέα χρονιά με επιτυχίες , αγωνιστικότητα και προσήλωση στους πρωταγωνιστικούς στόχους που τους έχουν τεθεί .

 Ο Πρόεδρος & το Δ.Σ. του Α.Ο.Ν.Α.