Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟ Ν.Αρτάκης: Διπλή ενίσχυση στα γκολπόστ με Σταυριανό και Ναβροζίδη

Μετά τους Καραμπά και Ντελέκο που συμφώνησαν με τον σύλλογο πριν λίγες μέρες άλλοι δύο σπουδαίοι παίκτες προστέθηκαν στο ρόστερ της Αρτάκης για τη νέα σεζόν, πρόκειται για τους τερματοφύλακες Νίκο Σταυριανό και Χρήστο Ναβροζίδη που ανακοινώθηκαν από την διοίκηση του ΑΟΝΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Νέα Αρτάκη : 06/07/2019

AONA - Συμφωνία συνεργασίας/μεταγραφής με τους ποδοσφαιριστές Σταυριανο Νίκο και Ναβροζίδη Χρήστο , για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020 .

Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία συνεργασίας/μεταγραφής με τους ποδοσφαιριστές Σταυριανό Νίκο και Ναβροζίδη Χρήστο για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019 – 2020 .

Ο Σταυριανός Νίκος αγωνίζεται στην θέση του Τερματοφύλακα την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε επιτυχώς με τις ομάδες του Α.Ο. Υπάτου και Α.Ο. Χαλκις έχει αγωνιστεί στην μέχρι τώρα καριέρα του σε ομάδες σε επαγγελματικές κατηγορίες Μεταξύ άλλων στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Εθνικού Αστέρα, του Αχαρναικού, του Απόλλωνα Σμύρνης, του Θρασύβουλου, της Παναχαικής και της Καλλιθέας, ΑΟ Χαλκίς.

Ο Ναβροζίδης Χρήστος αγωνίζεται και αυτός στην θέση του Τερματοφύλακα την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε επιτυχώς με τις ομάδες του Απόλλων Ερέτριας και ομάδα Ελλας Ποντίων ( Πειραια ) .

Tους ευχόμαστε όλους υγεία , δύναμη και με το ίδιο πάθος με αγάπη και αποφασιστικότητα να συνεχίσουν την νέα χρονιά με επιτυχίες , αγωνιστικότητα και προσήλωση στους πρωταγωνιστικούς στόχους που τους έχουν τεθεί .

Ο Πρόεδρος & το Δ.Σ. του Α.Ο.Ν.Α.