Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΕΠΣ Ευβοίας: Δικαιολογητικά για την ταυτότητα προπονητή

Η ΕΠΣ Ευβοίας με ανακοίνωση της έκανε γνωστό τι δικαιολογητικά χρειάζονται για την έκδοση ταυτότητας προπονητή για τα πρωταθλήματα της Εύβοιας.

Υποχρεωτική η απασχόληση διπλωματούχου πιστοποιημένου προπονητή για την Α' κατηγορία ενώ στην Β' κατηγορία παρά το γεγονός ότι ο κανονισμός θέλει και εκεί διπλωματούχο προπονητή όποιες ομάδες δεν έχουν δεν θα εμπίπτουν στις κυρώσεις του πειθαρχικού κώδικα για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 Σας γνωρίζουμε σύμφωνα με τον ΚΑΠ, τον Κανονισμό Προπονητών και την Προκήρυξη των πρωτ/των Ε.Π.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ (άρθρο 30) ποδ/κής περιόδου 2019-2020 , τα σωματεία της Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας υποχρεούνται να απασχολούν προπονητές με δίπλωμα UEFA A, B ή C.
Οι προπονητές θα πρέπει να είναι κάτοχοι ταυτότητας προπονητή Ε.Π.Ο. τριετούς διάρκειας και σε ισχύ.

Για την έκδοση της ταυτότητας προπονητή ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, οι ομάδες υποχρεούται να καταθέτουν στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Ευβοίας τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. Αίτηση του σωματείου
2. Αντίγραφο διπλώματος προπονητή UEFA/ΕΠΟ (όχι πιστοποιητικό παρακολούθησης)
3. Δύο έγχρωμες φωτογραφίες προπονητή
4. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599, ότι ο προπονητής δεν εμπίπτει στα κωλύματα προβλέπονται από το Καταστατικό της Ε.Π.Σ Ευβοίας και ότι αποδέχεται όλα τις διατάξεις του Καταστατικού και των Κανονισμών της Ε.Π.Ο.
5. Βεβαίωση εγγραφής ως μέλος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ευβοίας ή άλλου Συνδέσμου
6. Επίσημο αποδεικτικό υποβολής της πρόσληψης μέσω TAXIS και αντίγραφο ιδιωτικού συμφωνητικού συνεργασία σωματείου-προπονητή
7. Καταβολή παράβολου 75,00 ευρώ μετρητά ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Ε.Π.Σ. Ευβοίας
8. Υπογεγραμμένη και θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής, υπεύθυνη δήλωση πράξης συναίνεσης.

Οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά, για την έκδοση της ταυτότητας προπονητή ποδ/κής περιόδου 2019-2020, θα πρέπει να έχουν κατατεθεί εγκαίρως στη γραμματεία της Ένωσης (Λεωφ. Χαϊνα 46), προκειμένου οι προπονητές να έχουν δικαίωμα να βρίσκονται εντός αγωνιστικού χώρου και να δίνουν εντολές, από την 1η αγωνιστική Κυπέλλου (31/8/2019 -1/9/2019) .
Για τα σωματεία της Β΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας με βάση τον κανονισμό αλλά και για την καλύτερη ενασχόληση των ποδοσφαιριστών, είναι επίσης υποχρεωτική η πρόσληψη διπλωματούχου πιστοποιημένου προπονητή , αλλά επειδή σε κάποιες περιοχές δεν υπάρχει επαρκής αριθμός προπονητών , η υποχρέωση της απασχόλησης διπλωματούχου προπονητή για τα σωματεία της Β΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας δεν εμπίπτει στις κυρώσεις του Πειθαρχικού Κώδικα  για την τρέχουσα ποδ/κη περίοδο.