Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Απόλλων Ερέτριας: Σήμερα η έναρξη προετοιμασίας, γύρισαν οι Βλάχος, Τόρα και Σπάχο


Σήμερα Τετάρτη 31 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η έναρξη της προετοιμασίας για τον Απόλλων Ερέτριας και σε αυτή θα συμμετέχουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα (Σεχάι, Μπασούκος) και τρεις ποδοσφαιριστες που γύρισαν στα πάτρια εδάφη και είναι οι Γιώργος Βλάχος, Ερμής Τόρα, Σάμουελ Σπάχο που φέτος θα αγωνίζονται στην ομάδα που έκαναν τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλων Ερέτριας:

Τετάρτη 31/07 ειναι η επίσημη πρώτη προπόνηση για την ομάδα μας. Σε αυτή θα συμμετέχουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα που ανακοινώθηκαν (Σεχαι, Μπασουκος) αλλά και τρια παιδιά που επέστρεψαν και πάλι στην οικογένεια μας!
Ο Ερμής Τορα, τερματοφύλακας της ομάδας για χρόνια, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του τίτλου, μετά από μια σεζόν στο Ληλα Βασιλικού έρχεται και πάλι στην Ερέτρια!

Ο Σάμουελ Σπάχο, παιδί των ακαδημιών της Ερέτριας, πέρσι αγωνίστηκε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια του Ελλησπόντου στην Α κατηγορία, είναι έτοιμος να παίξει για τον Απόλλων.

Ο Γιώργος Βλάχος, μετά από αρκετά χρόνια και εμπειρίες σε Α’ και Β’ ΕΠΣΕ επιστρέφει στην ομάδα της πόλης του, έτοιμος να βοηθήσει τα μέγιστα!

Να ευχηθούμε καλή σεζόν σε παίκτες, προπονητες διοικητικα συμβούλια των ομάδων της Εύβοιας με υγεία και την απαραίτητη δύναμη!.